nije skrivala uzbuđenje!

Kate Middleton oduševila potpuno opuštenim reakcijama na tribinama Wimbledona, pogledajte kako je navijala!

Kate Middleton na Wimbledonu Kate Middleton na Wimbledonu Profimedia 1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton na Wimbledonu - 3 Kate Middleton na Wimbledonu - 1 Kate Middleton na Wimbledonu - 2 Kate Middleton na Wimbledonu - 4 Kate Middleton na Wimbledonu - 5 Kate Middleton na Wimbledonu - 1 Kate Middleton na Wimbledonu - 2 Kate Middleton na Wimbledonu - 3 Kate Middleton na Wimbledonu - 4 Kate Middleton na Wimbledonu - 5 +30 Kate Middleton na Wimbledonu - 2 Galerija

Kate Middleton prisustvovala je finalu ženskog teniskog meča na Wimbledonu, a vojvotkinja nije mogla sakriti reakcije na uzbudljivi sukob dviju tenisačica.

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton prisustvovala je finalnom meču ženskog tenisa na Wimbledonu, a pobjednici Eleni Rybakini predala je i glavnu nagradu za uvjerljivu pobjedu.

Pogledaj i ovo Daniel Craig i Rachel Weisz - 1 poznate face na okupu Princeze, prinčevi, ali i kralj: Pogledajte tko je sve bio među svjetskom elitom koja nije željela propustiti događaj mjeseca!

Kate je zasjala u dugoj žutoj haljini koju je kombinirala na bijele štikle i žute dijamantne naušnice, a od sunca se u kraljevskoj loži skrivala sa sunčanim naočalama.

Za vrijeme uzbudljivog meča, vojvotkinja nije mogla suzdržati reakcije pa je viđena kako iznenađeno otvara usta na poneke udarce, plješće i smije se te veselo navija za djevojke.

Neke od najzanimljivih reakcija izdvojio je i Daily Mail.

Kad je stigla u kraljevsku ložu, društvo joj je pravila bivša švicarska tenisačica Martina Hingis s kojom je Kate pročavrljala, a potom su uživale u meču.

U kraljevskoj loži bilo je i mnogo poznati drugih osoba, a pažnju je krao i Tom Cruise koji trenutno vrijeme provodi u Velikoj Britaniji, a nekoliko je puta bio viđen i baš s članovima kraljevske obitelji, točnije Kate i Williamom.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Oprah Winfrey i otac Vernon Winfrey - 1 Oprah Winfrey i otac Vernon Winfrey - 2 Oprah Winfrey i otac Vernon Winfrey - 3 Vernite Lee i Vernon Winfrey - 1 +17 Vernite Lee i Vernon Winfrey - 2 Celebrity Shrvana Oprah Winfrey objavila tužnu vijest: ''Čovjek odgovoran za moj život udahnuo je posljednji put''

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina +17 Severina Celebrity Severina objavila rijetke fotografije sa sinom, posvetila mu dirljiv opis: ''Ti si bio svugdje u mom svemu''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene