prebrodili su sve krize!

Brak Kate i Williama nije uvijek bio savršen, ali prema novim fotkama sretniji su no ikad, a imaju i dobar razlog za slavlje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton i princ William obilježili su 10. godišnjicu braka fotografijama na kojima izgledaju zaljubljeno i sretno, no i oni su imali nekoliko bračnih kriza.

Kate Middleton i princ William vjenčali su se 29. travnja 2011. godine i sada slave 10. godišnjicu braka.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

Kraljevski par tim je povodom na svojem službenom Instagramu podijelio dvije zajedničke fotografije na kojima izgledaju sretnije nego ikad prije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Snimio ih je čuveni fotograf Chris Floyd, koji je najpoznatiji po svojim portretima rock-glazbenika poput Paula McCartneya, Davida Bowieja i grupe Oasis.

Kate i William pozirali su u dvorištu svoje londonske rezidencije nasmijani od uha do uha te u svojem vrtu, gdje je fotograf ulovio prinčev zaljubljeni pogled prema supruzi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Premda sada djeluju kao da imaju savršen brak, nije im uvijek sve glatko teklo. Par se sa svojom prvom krizom suočio prije nego što su uopće stali pred oltar. Nakon što su zajedno bili pet godina, princ je ostavio Kate jer je osjećao veliki pritisak zbog vjenčanja na koje on tada nije bio spreman. Navodno se još želio zabavljati s drugim djevojkama, no shrvana Kate nije bila spremna izgubiti ga, pa se tijekom prekida trudila pokazati mu što propušta odlazeći na mjesta gdje je znala da će ga sresti.

Taktika je upalila i par se pomirio u lipnju iste godine, nakon čega su se odlučili malo maknuti iz javnosti te su otputovali na Sejšele. Tamo su se i konačno uspjeli dogovoriti kako će se i kada vjenčati.

Na njezin su prijedlog sklopili takozvani bračni sporazum prema kojem su se odlučili vjenčati nakon što William završi vojnu obuku i sve dužnosti u mornarici i ratnom zrakoplovstvu.

Dogovor se ostvario i princ je pred Kate kleknuo i studenom 2010. godine za vrijeme zajedničkog posjeta Keniji, a zaprosio ju je prstenom svoje pokojne majke princeze Diane.

Vjenčali su se pet mjeseci kasnije, a njihovo je vjenčanje bilo najveći događaj u 2011. godini te najgledanije kraljevsko vjenčanje sve dok ih gledanošću nisu prestigli princ Harry i Meghan Markle u travnju 2018. godine. U braku su dobili i troje dječice, no uslijedila je još jedna kriza.

Prije dvije godine pojavile su se glasine da je William vara s njezinom najboljom prijateljicom Rose Hanbury. Britanski tabloidi raspisali su se o tome kada je javnosti postalo poznato da su se dvije aristokratkinje koje su na svojim imanjima živjele blizu jedna druge i složno sudjelovale u svim ladanjskim aktivnostima – opasno posvađale te da je Kate zabranila da se Rose više pojavljuje u krugu kraljevske obitelji.

Ipak, sve je ostalo na nagađanju, a dobar je dio javnosti vjerovao i da William nije poput svojeg oca koji je varao njegovu pokojnu majku, princezu Dianu, sa svojom današnjom suprugom Camillom.

Od tada se više nije pisalo o njihovim bračnim problemima, a posljednji skandal s kojim su se suočili bio je intervju princa Harryja i Meghan Markle s Oprom Winfrey u kojem su iznijeli "prljavo rublje" svih članova kraljevske obitelji, pa tako i njihovo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene