Što vi kažete?

Transformacija naše glumice podijelila je mišljenja njezinih obožavatelja, no ona je jasno dala do znanja na čijoj je strani

Katarina Baban Katarina Baban PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban +0 Katarina Baban - 3 Galerija

Katarina Baban je na svojem Instagramu otkrila ne što je mnogi nagovaraju nakon njezina vatrenog nastupa u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Transformacijom u grčku pjevačicu Eleni Foureire, glumica Katarina Baban zapalila je pozornicu u prvoj epizodi All stars sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Osim publike i žirija, nastupom je oduševila i Grkinju koju je oponašala, koja je ispod njezine objave na Instagramu ostavila zaljubljene emotikone, a pratitelji su je obasuli komplimentima.

Sada je na društvenoj mreži otkrila i na što je mnogi nagovaraju nakon nastupa, no priznala je i da se ne slaže s njima.

"Puno vas mi je pisalo da se mooooram ofarbati u crveno. Nekako se ne bih složila. Em sam imala hrpu make upa, em to nije bila moja faca, em sam toliko tamna jedino ljeti...", napisala je uz niz fotografija od kojih na prvoj pozira samo s perikom, bez šminke i protetskih umetaka na licu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katarina Baban (@katarinababan)

"Jedno veliko NOPE. A vi me razuvjerite", dodala je, a nanizali su se komentari s oprečnim savjetima.

"Plavuša je plavuša", "Crvena ti stoji bolje nego plava", " Ostani plavuša!", "Crvenokosi komad", "Rođena si da budeš plavuša", "Puno si bolja s crvenom kosom", pisali su joj pratitelji, a bilo je i onih kojima se jednako sviđaju obje varijante.

Što vi mislite?

Traba li Katarina Baban obojiti kosu crveno?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Ne propustite ni Katarininu sljedeću transformaciju koja će biti potpuno drugačija od ove jer joj je gljiva sada dodijelila Petra Grašu.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" gledajte nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) +1 Pippa Middleton (Foto: AFP) Nekad i sad Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene