Presretan je

Coolins ušao u novu godinu s koncertom u Zagrebu, došli mu gosti iz Slovenije: "To samo znači da vrijedim, hvala im na tome"

Karlo Bartolec Coolins Karlo Bartolec Coolins PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Karlo Bartolec Coolins Galerija

Karlo Bartolec Coolins održao je koncert u Zagrebu na koji su ga došli podržati njemu važne osobe.

Pop pjevač Coolins održao je akustični koncert u Mesničkoj ulici u Zagrebu u baru Crni mačak, a brojna publika došla je podržati njegov glazbeni rad.

"Presretan sam šta sam održao akustični koncert u pratnji svojih kolega Josipa Rudelića i Domagoja Holjevca u Crnom mačku, došao mali krug za mene velikih i dragih ljudi koji su mi jedro u leđa svih ovih godina mojeg samostalnog rada i zaista sam im zahvalan. Prostor u kojemu smo održali koncert nije velik tako da ne stane ni veliki kapacitet ljudi, ali došle su osobe koje mi znače u mojoj karijeri, meni uži prijatelji i publika moja i srce mi je kao planina", kazao je pjevač.

Osim bezbroj domaćih i stranih hitova, Coolins je premijerno izveo u akustičnoj verziji novo diskografsko izdanje "Samo ti" .

"Moram spomenuti par iz Slovenije točnije iz Maribora Erin i Miha koji su dva i pol sata putovali da bi mi došli dati podršku, zaista nema sretnije osobe od mene, to samo znači da vrijedim, hvala im na tome", kazao je Coolins.

Pjevač ima u planu nove koncerte kao i gostovanja o kojima će svoju publiku obavijestiti na društvenim mrežama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene