Ponovno šokira

Kontroverzni glazbenik otkrio tko stoji iza njegova napada i svađe s Taylor Swift pa kod mnogih izazvao čuđenje

Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Getty Images) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Getty Images) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Getty Images) +0 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Galerija

Kanye West progovorio je otvoreno o svom odnosu s Bogom i odnosu prema religiji.

Američki reper i suprug najslavnije reality osobe na svijetu Kim Kardashian, 43-godišnji Kanye West je u jednom od najnovijih intervjua istaknuo kako mu je Bog rekao da omete Taylor Swift na dodjeli MTV-jevih nagrada 2009. godine.

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

Mnogima je u sjećanju ostao taj trenutak kada je Kanye istrčao na pozornicu kada je tada 19-godišnja Taylor Swift primala nagradu za najbolji ženski video za svoju pjesmu "You Belong With Me" jer je vjerovao kako je ona trebala pripasti Beyonce.

"Hej Taylor, stvarno sam sretan zbog tebe, dopustit ću ti da završiš, ali Beyonce je imala jedan od najbolji spotova svih vremena! Ali svih vremena!", bio je izjavio pred šokiranom publikom i gledateljima ispred malih ekrana.

Danas tvrdi da su ti njegovi postupci, koji su izazvali ozbiljnu svađu i ljutnju između njega i danas 30-godišnje Taylor, rezultat više sile koja od koje je dobivao upute.

"Trenutno mi Bog daje informacije. Da Bog nije htio da istrčim na pozornicu i kažem da je Beyonce imala najbolji video, ne bi me posjeo u prvi red. Sjedio bih iza. To nije bila tako smiješna ideja jer nikada nisam prije čuo za tu osobu, a "Single Ladies" je jedan od najboljih spotova svih vremena. I pio sam viski jer nisam ni htio ići na dodjelu jer je sve bilo namješteno", izjavio je Kanye izjavio je u razgovoru s Nickom Cannonom.

Iako tvrdi da je Bog taj koji je utjecao na njegove odluke 2009. godine, priznao je da je Bibliju počeo čitati tek nakon što je 2016. godine bio hospitaliziran i zadržan na promatranjui zbog povremenih psihoza.

"Bog me više puta bacio na koljena. Prvi put kad sam završio u bolnici 2016. godine, i tada sam zapravo počeo čitati Bibliju. To je bio dio onoga čime me Bog pogodio. Znate, Bog nas sve poziva i koristi nas na različite načine", izjavio je reper.

Kanye je nedavno bio šokirao javnost bizarnim ispadima i navodima kako su on i Kim razmatrali opciju pobačaja u trudnoći s posljednjim djetetom i optužio ju je za aferu s reperom Meekom Millom. Kim se nakon toga oglasila na društvenim mrežama i obznanila da se njezin suprug bori s bipolarnim poremećajem, priznala da im nije lako te zamolila za razumijevanje i suosjećanje.

Nakon govora kojim je šokirao čitav klan Kardashian, Kanye je danima imao bizarne ispade na Twitteru. Pisao je kako se pokušao razvesti od supruge jer je bio uvjeren da ga je varala. Osim toga, optužio je Kim i njezinu majku Kris Jenner da su ga pokušale odvesti liječnicima i hospitalizirati ga.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 1 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 3 +2 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 Celebrity Bila je stvarno lijepa žena, a danas ju je zbog hrpe zahvata teško prepoznati - sve samo jer je htjela izgledati mlađe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene