Ovo ni on nije znao!

Kamala Harris iznenadila muža priznanjem o početku njihove veze, njegova je reakcija neprocjenjiva!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kamala Harris i Doug Emhoff u braku su od 2014., a upoznali su ih zajednički prijatelji koji su im dogovorili prvi spoj.

Kamala Harris (56) gostovala je sa svojim suprugom Dougom Emhoffom (56) u emisiji "Sunday Morning", gdje su supružnici otkrili detalje o početku svoje veze. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Neobična potpredsjednica Kamala Harris kritike urodile plodom Nakon lavine kritika Vogue povlači kontroverznu naslovnicu s Kamalom Harris: "Shvatili smo poruku"

Naime, budućoj američkoj potpredsjednici i odvjetniku prvi spoj dogovorili su njihovi zajednički prijatelji, a prije toga nisu se poznavali. Kamala je otkrila voditeljici da je bila jako znatiželjna i smijući se priznala da je Douga istražila na Googleu. 

"Nitko me još to nije pitao! Da, napravila sam to! Smiješno je što me to pitate. Da, moja najbolja prijateljica namjestila mi je spoj i rekla da joj vjerujem. Htjela je da se prepustim svemu tome i na kraju mi je rekla: 'Nemoj ga guglati!' No učinila sam to", ispričala je Harris. 

To je iznenadilo njezina supruga. "Ovo je otkriće", rekao je Doug. Otkrio je da mu je nakon spoja dugo trebalo da sroči dobru glasovnu poruku za Kamalu i da je to napravio uz pomoć prijatelja. "Ostavio sam joj smiješnu poruku koju je ona sačuvala i pušta mi je na našu godišnjicu svake godine. Mislio sam da mi se nikad neće javiti nakon toga, ali...", ispričao je odvjetnik. 

"Bila je divna", istaknula je Harris. "Stvar je u tome što je Doug baš ono što jest. Potpuno je autentičan i jasan o stvarima o kojima mari. To je obitelj, njegov posao...", dodala je buduća američka potpredsjednica. Njezin muž potvrdio je njezine riječi. 

Inače, Kamala će biti prva potpredsjednica u američkoj povijesti, a time će Doug postati prvi muškarac na položaju druge američke dame. "Drugi gospodin. Prvi drugi gospodin", pojasnio je Emhoff svoju poziciju. 

Harris se udala za odvjetnika 2014. godine i postala pomajka njegovu sinu Coleu i kćeri Elli. Prošle godine progovorila je o tome iskustvu napisavši članak za magazin Elle.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kamala Harris (@kamalaharris)

"Kada smo se Doug i ja vjenčali, Cole, Ella i ja smo se dogovorili da nam se ne sviđa izraz pomajka. Umjesto toga smislili su riječ 'Momala'", otkrila je Harris.

Prošle godine pokazao je koliko je spreman zaštititi je na svakom koraku. Naime, na predizbornom skupu kada je pokušala postati kandidatkinja Demokratske stranke za predsjednika Amerika, na nju je nasrnuo nepoznati muškarac. Zaštitari nisu stigli ni reagirati jer je agresivnog neznanca na tlo oborio njezin suprug Doug.

Javnost Kamalinu obitelj naziva oličenjem moderne obitelji, a njezinu mužu ne smeta što će također obnašati povijesnu titulu baš poput njegove supruge. Odlučio je i svoj posao prilagoditi njezinoj karijeri pa će tako raditi kao odvjetnik preko sestrinske tvrtke u Washingtonu.

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene