Jenn i Justin

Daleko od očiju javnosti? Paparazzi su ipak sve snimili!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odmor u Cabu već je postao njihova tradicija nakon božićnih blagdana, a slavni par Jennifer Aniston i Justin Theroux nastavio je s omiljenom zanimacijom.

Slavni par Jennifer Aniston i Justin Theroux odlučili su provesti  blagdanske dane u Cabu u Meksiku uz svoje poznate prijatelje glumicu Courteney Cox, radijskog voditelja Howarda Sterna, cijeloj ekipi se pridružio i komičar Jimmy Kimmel.

Pogledaj i ovo Justin Theroux (Foto: Getty Images) Prvi dojam vara? Svi su mislili da je iskorištava zbog novca i slave, a on je tek poslije razvoda pokazao svoje pravo lice!

Iako su američki mediji pisali kako je slavni par prekinuo, kao i da je Jennifer Aniston trudna (taj trač je prati već godinama), paparazzi su sada zabilježili kako je s Jenn i Justinom sve u redu.

Jennifer Aniston obrijala glavu?

Slavna 44-godišnja prijateljica pokazala je svoje tijelo u bikiniju i hvatala tople zrake sunca. U opuštenom izdanju čak je i pokazala trbuščić, a ona i zaručnik uživali su u vremenu samo za sebe – dobro društvo uvijek sve popravi!

Pisalo se kako je par prekinuo oko Dana zahvalnosti, no da to nije tako pokazali su i zajedničkom kupnjom božićnog drvca a zajedno su viđeni i na jednom partiju. Par je sada odučio kvalitetno iskoristiti vrijeme, te Novu godinu dočekati okupani suncem.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene