Neodgovorni Bieber

Neposredno nakon uhićenja nastavio tulumariti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Scooter Braun poslao je avion po Biebera, a mladi je pjevač otišao na party.

Tim Justina Biebera, uključujući i njegovog menadžera Scootera Brauna, poslao je privatni mlažnjak po mladog pjevača nakon izlaska iz zatvora.

Pogledaj i ovo Justin Bieber, Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Nije mario za sebe Menadžer slavnog pjevača o danima straha: "Bojao sam se da se jedno jutro neće probuditi"

VIDEO Pušten iz zatvora - Šalu na stranu, ali on je g****'!

Avion ga je čekao cijeli dan nakon uhićenja, ali mladi je pjevač ostao u Miamiju i otišao na party. Scooter želi da Justin što prije dođe kući i krene na rehabilitaciju, ali mladom se pjevaču očito ne žuri suočiti sa svojim problemima, piše Daily Mail.

Mediji prenose da je Justin viđen s bocama alkohola u društvu oca Jeremya. Njegova je majka Pattie Mallette izrazila želju da njezin sin prestane partijati i zatraži potrebnu pomoć.

Pjevač je iz zatvora pušten nakon što je platio jamčevinu od 2500 dolara, a sve zbog sudjelovanja u uličnoj utrci, i to pod utjecajem alkohola i marihuane. Skandal jedne od najvećih tinejdžerskih zvijezda na svijetu danas je punio naslovnice svih medija, dok se vjerni obožavatelji okupljaju oko Biberovog hotela kako bi mu pružili podršku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene