Prekipjelo mu je!

Pjevača razbjesnio ružni komentar obožavatelja, u odgovoru otkrio voli li suprugu ili još pati za bivšom

Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) +0 Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Galerija

Justin Bieber iznenadio je javnost kada je 2018. godine zaprosio manekenku Hailey Baldwin.

Justin Bieber napokon je komentirao glasine o tome da mu u braku ne cvjetaju ruže i to nakon svega 6 mjeseci.

Pogledaj i ovo showbuzz Slomio joj je srce Vjenčanje bivšeg ju je uništilo pa je završila na liječenju, ali ona je iz svega izvukla pouku i izašla jača

Glazbenik Justin Bieber itekako je iznenadio javnost kada je tijekom romantičnog putovanja 2018. godine zaprosio manekenku Hailey Baldwin, a zatim se ubrzo s njom i vjenčao.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Unatoč sretnim vijestima o zarukama i vjenčanju, glazbenik je počeo izgledati sve lošije te se čudno ponašati.

"Samo sam vas htio obavijestiti kroz što trenutačno prolazim. Puno se borim, osjećam se poprilično nepovezano i čudno. Uvijek se oporavim, pa se ne brinem, ali samo sam vas htio zamoliti da molite za mene. Bog je vjeran i molitve stvarno imaju smisla", nedavno je napisao na Instagramu, a ubrzo su počele priče kako mu u braku ne cvjetaju ruže, iako dio javnosti i dalje misli kako je njihov brak samo medijski trik.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

No, Justin je sada odlučio stati na kraj takvim glasinama, a na to ga je potaknuo ružni komentar "obožavatelja" ispod jedne njegove fotografije na Instagramu. "Ti nisi zaljubljen u Hailey! Oženio si je samo da bi se osvetio Seleni Gomez, a Hailey spava s muškarcima poput Shawna Mendesa radi slave i uz to je rasistica", stajalo je u komentaru, a Justin je stao u obranu svoje supruge.

"Ti si nezreo i činjenica da imaš cijeli profil namijenjen pljuvanju po meni, mojoj supruzi i našem braku je potpuno apsurdna. Zašto bih se oženio da se osvetim bivšoj? Tko god vjeruje u to je zloban ili ima 10 godina, jer osoba s normalnim razmišljanjem se ovako ne razgovara. Trebao bi se uistinu sramiti sam sebe. Volio sam i volim Selenu i ona će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu, ali sam preko glave zaljubljen u svoju ženu i ona je nešto najbolje što mi se ikad dogodilo i točka...", napisao je Bieber te zatim nastavio.

"Više nikad neću odgovarati na ovakve poruke, no ovo je odgovor na sve djetinjaste i bolesne ljude koji mojoj supruzi šalju poruke poput 'on će se uvijek vraćati Seleni' ili 'Selena je bolja za njega'. Nemate pojma o mom životu niti što je najbolje za mene!!! Hailey je moja supruga i točka. Ako to ne poštujete, znači da ne poštujete niti mene", zaključio je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

U obranu plavokose manekenke stala je i Justinova majka koja joj je u jednom komentaru zahvalila za sve što radi za njezinog sina. "Predivna si, Hailey. Tako sam zahvalna na tebi", poručila joj je Pattie.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Profimedia) Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Profimedia) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: AFP) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) +5 Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Celebrity Evo kako je slavna pjevačica reagirala na glasine da joj zaručnik drugoj šalje gole fotke i nudi seks utroje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene