Uhvatili ih fotografi

Evo kako je slavna pjevačica reagirala na glasine da joj zaručnik drugoj šalje gole fotke i nudi seks utroje

Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Profimedia) Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Profimedia) 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Profimedia) Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Profimedia) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: AFP) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Foto: Profimedia) Alex Rodriguez, Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: AFP) Galerija

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez potpuno ignoriraju glasine o navodnim prevarama i aferama bivšeg sportaša.

Početkom ožujka Jennifer Lopez odgovorila je potvrdno na prosidbu Alexa Rodrigueza, s kojim je u vezi dvije godine.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez bez filtara i fotošopa Paparazzo-fotografije Jennifer Lopez otkrile su kako zapravo izgleda, ipak nije sve onako kako se čini na Instagramu!

Iako su zaruke trebale obilježiti još ljepši nastavak njihova zajedničkog života, planove su im malo zasigurno pomrsili napisi u medijima o navodnim prevarama i aferama bivšeg bejzbolaša.

Nakon što se nedavno na Twitteru oglasio bivši bejzbolaš Jose Canseco i u svojim objavama tvrdio da Rodriguez ima aferu s njegovom bivšom suprugom Jessicom Canseco, sada se oglasila i Zoe Gregory (44), poznatija kao britanski Playboyev model te izjavila da joj je Alex slao poruke u razdoblju od prosinca prošle godine do sredine siječnja ove godine.

O svemu navedenom nisu se oglasili ni Alex ni Jennifer, ali su ih fotografi snimili kako sretni izmjenjuju poljupce i nježne dodire na setu novog filma ''Hustlers'' koji je Jennifer počela  snimati ovaj tjedan. Očito je da pjevačica i glumica ovim potezima želi poručiti da je glasine i šuškanja o svemu ni najmanje ne zanimaju. Nekad legendarni sportaš velika je podrška svojoj zaručnici i svakodnevno ju posjećuje, a je li išta od ovoga istina, vrijeme će pokazati. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene