Druga strana

Glumica = kurva? Zvijezde otkrile svoja najgora iskustva

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Julia Roberts, Oprah Winfrey, Emma Thompson, Amy Adams i Lupita Nyong'o imaju nešto zajedničko. Svaka od njih otvoreno je progovorila o svojim najgorim filmskim iskustvima.

Emma Thompson priznala je kako je njezino najgore iskustvo bilo u filmu 'Sense And Sensibility', kada joj je redatelj Ang Lee rekao da proba ne izgledati tako staro! Ipak, nema problema s tim što je glumica, no njezinu su majku zbog toga posla kritizirali. 'Moj je otac oženio mamu (glumica Phyllida Law), a moja se baka zaključala u toalet na nekoliko dana jer se 'glumicu' smatralo sinonimom za 'kurvu', ispričala je Emma za Hollywood Reporter.

Pogledaj i ovo Oprah Winfrey nikad vitkija! Pogledajte nevjerojatnu preobrazbu Opre Winfrey, zbog ovih prizora našla se na meti zločestih kritika, ali čini se da joj to ne smeta!

Oprah Winfrey također se sjeća situacije kada se i ona osjetila prozvanom. 'Sjećam se da sam kao tinejdžerka željela postati glumicom. Moj je otac govorio kako se nijedna njegova kći neće kurvati', kaže Oprah. No, ona je oduvijek željela postati glumicom. 'Sjećam se intervjua s Dustinom Hoffmanom u kojem mi je rekao - Oprah, znaš da želiš biti na drugoj strani. Skoro sam se rasplakala, no shvatila sam da bi mi bilo previše naporno kombinirati dva zanimanja', zaključuje Oprah.

>>Oprah Winfrey - 'Opet imam taj osjećaj. Zaista nisam htjela da mi se dogodi ovdje!'

'Pokušavam izvoditi priče za laku noć, ali moja djeca uvijek kažu - samo upotrijebi svoj majčin glas', smije se Julia Roberts.

Amy Adams ispričala je kako svoje najgore iskustvo veže uz film 'Charlie Wilson's War' koji je snimala s Juliom Roberts. Snimale su u Maroku, gdje su izgradili izbjeglički logor na vrhu planine Atlas. No, došla je oluja i razorila logor te uništila ceste.

Lupita Nyong'o, koja je glumila s Bradom Pittom u filmu '12 Years A Slave', započela je karijeru kao asistentica u proizvodnji. 'Zadužili su me da se pobrinem da Ralph Fiennes i Rachel Weisz budu gdje trebaju biti', prisjeća se Lupita. 'Bio je to prvi film na kojem sam radila. Ispratila bih Ralpha iz šatora, jer u Keniji nismo imali prikolice, te bih ga pitala na kojem filmu mu je najdraže raditi jer sam neobaveznim razgovorom htjela izbjeći neugodnu šutnju. On je pokušavao biti pristojan, ali zbilja nije želio razgovarati sa mnom. I sada ga razumijem', smije se Nyong'o.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene