Jedva prebolio gubitak

VELIKA DIKANOVA ISPOVIJEST: 'Volio sam samo Enu!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Veliku ispovijest o svom životu Josip Radeljak Dikan počet će i završiti sa ljubavi prema Enom Begović.

Veliku ispovijest o svom životu Josip Radeljak Dikan počet će i završiti sa ljubavi prema Enom Begović. Napisat će knjigu koja će biti posveta svojoj djeci, koja su često bila na meti medijskih napisa i objeda.

Pogledaj i ovo showbuzz Tužna obljetnica smrti Bila je u najsretnijem razdoblju života... Prošlo je 17 godina od tragične smrti Ene Begović

'Ni najgorem neprijatelju ne želim da proživi tugu i strah koji sam osjećao kada sam se jutro nakon tragične pogibije svoje supruge našao posve sam, s tek rođenom djevojčicom u rukama! U trenutku kada uopće uspijete preživjeti životnu tragediju, možda ravnu onim grčkim - pogibiju voljene Ene, prisiljeni ste odabrati samo jednu od tri mogućnosti - otići s ovog svijeta, propiti se ili nastaviti sa životom, “liječeći” se svim mogućim sredstvima, pa tako i provizornim 'ljekovitim' vezama i brakovima, u svakom slučaju aktivnim životom kao da se ništa nije dogodilo, po principu “da zaboraviš - da ne poludiš. Jer Ena je za mene ipak bila samo jedna, ostala je zauvijek Ena i samo Ena', rekao je Radeljak u svojoj ispovijesti.

Osvrnuo se i na poslovni te obiteljski aspekt svog života, ali i na Bebu Lončar, koja je bila njegova prva supruga, i, kaže, velika ljubav. 'Moja prva supruga Beba živjela je prije našeg vjenčanja već u Rimu, tako da sam se uz nju relativno brzo snašao. Živio sam sa ženom koju sam obožavao i što ti treba više! Nakon desetak godina uživanja u putovanjima i slatkom životu, poslije dobrovoljnog desetogodišnjeg odgađanja dobili smo predivnog sina. S Bebom ću provesti više od dvadeset predivnih godina. Ljubav se dogodi, ali nažalost i potroši. Tek poslije emotivnog rastanka s Bebom pronašao sam srodnu dušu i moju drugu polovicu jabuke - Enu. Žao mi je da su se o Bebi i meni širile potpune neistine, o našem razdoru i sukobima, jer smo nakon razvoda ostali u korektnim odnosima', dodao je Dikan.

Vlatku Pokos nazvao je nužnim zlom, dok je Dolores Lambašu, tragično preminulu glumicu, nazvao prelijepom i u liku i u duši. 'Prišla mi je jedne ljetne večeri u Umagu, sjela kraj mene i jednostavno izgovorila 'ja sam od večeras s vama u vezi!'. To mi se jako svidjelo. Sve je bilo spontano', zaključio je Radeljak za Jutarnji list!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene