Dobio napojnicu od 10 tisuća eura

On je najpoželjniji izvođač na svadbama nakon Maje Šuput, ali eksponiranju nije baš sklon, a evo i zašto!

Josip Ivančić - 2 Josip Ivančić - 2 Obiteljski album/PR 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Ivančić - 4 Josip Ivančić - 5 Josip Ivančić - 1 Josip Ivančić - 6 Josip Ivančić - 3 Josip Ivančić - 7 Mate Bulić, Josip Ivančić Mate Bulić, Josip Ivančić Mate Bulić, Josip Ivančić Mate Bulić, Josip Ivančić +0 Josip Ivančić - 2 Galerija

Pjevač Josip Ivančić djeci je organizirao pravi dan iz snova za proslavu rođendana, jer obitelj mu je kako ističe, najvažnija na svijetu.

Za Josipa već dugo znamo da je dobar pjevač, a sad vidimo kako je još bolji tata. Tako bi mogao glasiti komentar kad pogledamo preslatke fotografije na kojima je pozirala cijela obitelj. Bilo je to na svečanoj, zajedničkoj proslavi rođendana koju su za svoje dvoje djece priredili pjevač Josip Ivančić (43) i njegova lijepa supruga, nekadašnja manekenka Jelena (39).

Pogledaj i ovo Josip Ivančić Miljenik iseljenika Josip Ivančić ispunio srca Hrvata u Aachenu, a pravo iznenađenje dočekalo ga je iza pozornice!

Kako mu oboje mališana, sin Toma (10) i kći Roza Mia (4) imaju rođendan u kolovozu, poznati pjevač zabavne glazbe unajmio je cijelo imanje u Solinu na koje je pozvao sve prijatelje njihove djece i njihove roditelje. Tijekom cjelodnevnog druženja, djeci je organizirao dan iz snova.

Preko dana su se kupali u bazenu, spuštali toboganima u vodu, imali su animatore, a navečer vatromet, bakljadu i čak 6 velikih torti jer, djeca k’o djeca, najviše vole slatkiše. Tijekom večeri, raznježni tata uhvatio se i mikrofona te zapjevao za svog sina Tomu nekoliko ‘hajdučkih’ pjesama budući da je njegov mali nasljednik već i u takoj ranoj dobi, postao uspješan dječak-nogometaš; trenira u nogometnoj školi Adriatic, a nastupa i za selekciju podmlatka Hajduka.

Vidjelo se to sve na brojnim društvenim mrežama Splićana gdje su Josip i Jelena dobili sve pohvale za organizaciju.

"Moj vam sin uopće ne sluša domaću glazbu, samo stranu. Takvi su danas klinci, no kad je nogomet u pitanju, ne može odoljeti pjesmama posvećenim Hajduku, svi njegovi prijatelji to pjevaju", priča ponosan otac.

Josip i Jelena kao par upoznali su se prije 12 godina u reality showu "Farma" i otad su nerazdvojni. Ubrzo su se vjenčali i zasnovali obitelj. Danas je Jelena potpuno posvećena djeci i njihovoj obitelji,ali je uključena i u sve obiteljske poslove dok Josip i dalje nastupa.

Kad ga pitamo zašto ga nema češće u medijima jer znamo koliko je popularan po feštama i svadbama, on skromno odgovara kako se nigdje ne želi gurati. Nije baš sklon eksponiranju iako je nakon Maje Šuput, u Hrvatskoj poznat kao najpoželjniji glazbeni gost na vjenčanjima za mladence ‘dubljeg džepa’.

"Dobro sam investirao zadnjih godina i imam uhodane poslove pa ne moram živjeti od glazbe. Ali, to je ljubav od koje ne mogu pobjeći", kaže Josip i otkriva da upravo radi na novim pjesmama s nekim od najeminentnijih skladatelja u regiji.

Zaželio se, kaže, autorskih pjesama, iako voli pjevati i hitove koje narod voli. Zatvaranje u studio mu je poprilična tlaka jer je ono u čemu uživa kontakt s publikom i njihove reakcije.

Još se prepričava zgoda kad je Josip, koji slovi za vrhunskog zabavljača, na jednoj svadbi dobio napojnicu od čak 10.000 eura za izvedbu 'Zajdi, zajdi'.

"To je bilo na svadbi u Njemačkoj. Bogati Makedonac mi je rekao: “Ako znaš ijednu makedonsku pjesmu, dobit ćeš 10.000 eura napojnice.” I tako sam ju otpjevao. Nisam htio uzeti novac, ali ga je ostavio sa strane. Mentalni sklop ljudi iza ponoći teško je opisati, čovjeka pogodi pjesma. Na svadbama se nekad bogate obitelji međusobno natječu. To se guraju novci, u košulju, u hlače, lijepe na čelo. Kako odbiti ljude koji te žele počastit", priča Josip kroz smijeh.

A dok u studiju priprema nove pjesme, u posljednje vrijeme, ističe, najveće veselje ipak mu pričinjavaju sportski uspjesi sina Tome. Desetogodišnjak niže uspjehe sa svojim nogometnim klubom i pokazuje talent.

"Godi mi ta posvećenost obitelji. Pratim dijete u nogometnom razvoju. S njim je i meni nogomet postao velika ljubav. Nekad i odbijem nastupe da mogu s njim na turnir", priča Josip.

Iako je vrlo uspješan u poslu, najvećim uspjehom Josip smatra svoj sretan brak. Kaže da su supruga Jelena i on karakterno različiti, ali po pitanju života i odluka o odgoju potpuno isti.

"Sve što želim ja, želi i ona. Nemamo pomoć sa strane i s djecom smo non-stop, ali se lijepo slažemo, kaže i za kraj napominje da u reality showove više ne planiraju.

"To je bio hir, avantura. Puno mi je donijela Farma; i poslovno i privatno. Tamo sam upoznao ženu s kojom mi je lijepo. Budući da ju ne planiram mijenjati, a niti ona mene, toga ćemo se kloniti", završava duhovito Josip Ivančić.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene