Prestižno priznanje

Jon Batiste osvojio je Grammy za album godine, a R&B duo Silk Sonic uzeo je dva najveća priznanja na ceremoniji dodjele nagrada!

Jon Batiste Jon Batiste Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jon Batiste Jon Batiste Jon Batiste Olivia Rodrigo Olivia Rodrigo Olivia Rodrigo Silk Sonic Silk Sonic +0 Silk Sonic Galerija

Multižanrovski umjetnik Jon Batiste osvojio je nagradu za album godine, a R&B duo Silk Sonic uzeo je dva najveća priznanja na ceremoniji dodjele nagrada Grammy održanoj u nedjelju u Las Vegasu.

Batiste je dobio najvažniju nagradu večeri za "We Are", album inspiriran pokretom Black Lives Matter. "Vjerujem u to do srži - ne postoji najbolji glazbenik, najbolji umjetnik, najbolji plesač, najbolji glumac", rekao je Batiste. "Kreativna umjetnost je subjektivna... Samo spustim glavu i radim svaki dan."

Pogledaj i ovo Heidi Klum i Tom Kaulitz ''Možda je vrijeme...'' U njezin brak sa 17 godina mlađim mužem svi su sumnjali, no njezina najnovija izjava dokaz je da je njihova ljubav jača no ikad

Silk Sonic, duo u kojem se nalaze Bruno Mars i Anderson.Paak, osvojio je nagradu za pjesmu i ploču godine za svoj hit nadahnut sedamdesetima "Leave the Door Open". "U ovom trenutku zaista se trudimo ostati skromni", našalio se Paak dok je par primio nagradu.

Olivia Rodrigo, 19-godišnja pjevačica, proglašena je za najbolju novu umjetnicu. "Ovo mi je ostvarenje najvećeg sna. Hvala puno!" rekao je Rodrigo dok je držala svoj trofej.

Dodjela najviših priznanja u glazbi trebala se održati u siječnju ali je odgođena zbog naglog porasta broja slučajeva covida-19 i premještena iz Los Angelesa u MGM Grand Garden Arenu u Las Vegasu. Tisuće gledatelja napunilo je dvoranu, za razliku od prošlogodišnjeg smanjenog događaja na otvorenom.

Pobjednike je biralo oko 11.000 članova Recording akademije.

(Hina)

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz, Valentina Walme Valentina Walme Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme +17 Pedro Soltz, Valentina Walme Celebrity Pogledajte haljinu kojom je naša plesačica zasjenila jednog od najseksi muškaraca na svijetu: ''Gledam samo tebe!''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Albina Albina Albina, Mario Ožbolt +14 Albina, Mario Ožbolt Celebrity Maja i Franka nisu ostale imune na ovaj Albinin look, a ona se i na Instagramu pohvalila kraćom kosom i šiškama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene