Glumčeva mala tajna

Zvijezda "Teorije velikog praska" raspametila obožavatelje: "Tko je misteriozna žena koju grli?"

John Galecki (Foto: Instagram) John Galecki (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju John Galecki (Foto: Instagram) Alaina Marie Meyer i John Galecki (Foto: Instagram) John Galecki (Foto: Getty Images) John Galecki (Foto: Getty Images) Kaley Cuoco Johnny Galecki (Foto: Getty) +0 John Galecki (Foto: Getty Images) Galerija

John Galecki poznat je po izlaženju i vezama s kolegicama glumicama, no fanove zanima tko je misteriozna žena u čijem se zagrljaju našao ovih dana.

Zvijezda serije “Teorija velikog praska“ John Galecki viđen je na plaži, u zagrljaju jedva odjevene, zasad, nepoznate žene.

Pogledaj i ovo Halle Berry (Foto: Profimedia) Pozirala u toplesu! Nitko ne može vjerovati da ovako izgleda s 54 godine, a pokazala je i tetovažu na guzi za koju su rijetki znali

43-godišnji glumac sam je objavio fotografiju na Instagramu na kojoj grli misterioznu brinetu u bikiniju.

Lice žene se ne vidi, ali svi su uočili veliku tetovažu u obliku srca na njenoj desnoj nozi. John nije označio gdje je fotografija nastala pa je i to zasad nepoznanica.

 

A post shared by Johnny Galecki (@sanctionedjohnnygalecki) on

Fotografija je raspametila njegove fanove, koji su odmah počeli nagađati tko bi ta žena mogla biti. Neki su se našalili i prozvali ga zato što grli drugu, a ne Penny iz serije u kojoj glume zajedno, odnosno kolegicu Kaley Cuoco koja ju glumi i s kojom je neko vrijeme bio u vezi, dok su drugi komentirali kako izgleda sjajno s nepoznatom ženom.

 

A post shared by Johnny Galecki (@sanctionedjohnnygalecki) on

“Oženi se već jednom! Izgledate sjajno zajedno“, napisala je jedna obožavateljica ali neki su sudeći prema govoru njihovih tijela zaključili kako je riječ samo o prijateljici.

Nekoliko pratitelja prepoznalo je ženu kao Alainu Marie Meyer zahvaljujući tetovaži, a koja je i sama prije mjesec dana objavila fotografiju s Johnom iz Malibua. Zanimljivo je da mu upravo ona ostavila komentar ispod nove objave u kojem je napisala „moja ljubav“.

Alaina Marie Meyer i John Galecki (Foto: Instagram) Alaina Marie Meyer i John Galecki (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Uz to, tetovaža na nozi ne laže, no ipak, fanovi su pomislili da bi riječ mogla biti i o Johnovoj kolegici Anni Friel, obzirom da je poznat po hodanju s kolegicama glumicama.

Tko je u pravu, pokazat će vrijeme.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene