Mladi golupčići!

Novi igrač Dinama na Maksimir je poveo i djevojku, a ona svoj ponos na dečkov odabir nije skrivala: ''Plava ti odlično stoji''

Joaquin Sosa i djevojka Bel - 2 Joaquin Sosa i djevojka Bel - 2 Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Joaquin Sosa i djevojka Bel - 12 Joaquin Sosa i djevojka Bel - 14 Joaquin Sosa i djevojka Bel - 1 Joaquin Sosa i djevojka Bel - 3 Joaquin Sosa i djevojka Bel - 4 Joaquin Sosa i djevojka Bel - 5 Joaquin Sosa i djevojka Bel - 6 Joaquin Sosa i djevojka Bel - 7 Joaquin Sosa i djevojka Bel - 8 Joaquin Sosa i djevojka Bel - 9 +16 Joaquin Sosa i djevojka Bel - 10 Galerija

Joaquin Sosa iz Urugvaja novi je igrač Dinama, a tek što je stigao na potpisivanje ugovora, njegova djevojka već se pohvalila fotografijama iz Zagreba.

Urugvajski branič i član talijanskog prvoligaša Bologne, 21-godišnji Joaquin Sosa, novi je igrač Dinama.

Prvi je to igrač iz Urugvaja u povijesti Dinama, a navijače je posebno razveselila vijest što s njim stiže i njegova zgodna partnerica Bel.

Mlada ljepotica tim je povodom već objavila i novu fotografiju s Maksimira, a dodala joj je i zanimljiv opis.

"Plava ti tako dobro stoji", poručila je ljepotica u opisu njihove zajedničke fotografije sa stadiona, a navijači Dinama odmah su im u komentarima poželjeli dobrodošlicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bel (@belencamacho__)

Bel je Joaquina ljubila u obraz i grlila ga jednom rukom dok je sportaš nasmijan gledao u kameru.

Ona se također pohvalila da su već zajedno prošetali gradom, divili se Hrvatskom narodnom kazalištu te uživali u sushiju.

Sudeći po njezinim objavama, mladi par često odlazi na putovanja i uživaju u zajedničkim trenucima, a koliko su zaljubljeni ne skrivaju te su njihovi profili puni zajedničkih fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bel (@belencamacho__)

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Lynskey kao Rose - 1 Melanie Lynskey kao Rose - 3 Melanie Lynskey kao Rose - 2 Melanie Lynskey kao Rose - 4 +15 Melanie Lynskey kao Rose - 5 Nekad i sad Svima je najpoznatija kao pomalo jeziva Rose, no evo kako je njezina karijera zapravo počela i koliko se promijenila od ove hit uloge!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 5 +25 Sonja Kovač - 2 Celebrity Sonja Kovač s ljetom se pozdravila u najboljem badiću koji je ostavila za kraj, a ove seksi prizore zabilježio je njezin zaručnik!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene