Romantični poljubac

I nakon šest godina – ludo zaljubljeni!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Par uživa u obiteljskom životu.

Jessica Alba i Cash Warren u braku već šest godina, ali oni su i dalje ludo zaljubljeni jedno u drugo. Ipak, oni znaju da treba redovito raditi na odnosu kako bi brak bio što bolji.

Pogledaj i ovo John Travolta i Kelly Preston (Foto: Getty) Baš kao na filmu! Oni su se zaljubili u svoje fanove: Damonu je žena bila konobarica, Travoltu je žena vidjela na posteru

Alba i Cash poveli su svoje dvije djevojčice Honor Marie i Haven Garner u šetnju New Yorkom, a dok su se djevojčice igrale, par je iskoristio nekoliko trenutaka za sebe. Cijelo su se vrijeme držali za ruke i izgledali kao pravi zaljubljeni mladenački par, piše Daily Mail.

Osim što ima čak 4 filmska projekta u kojima glumi, balansira s obiteljskim životom, a pokrenula je i novu liniju kozmetičkih proizvoda. Ipak, uz sve poslove, ima vremena i za supruga koji joj je velika podrška. Kaže kako je to tajna njihovog sretnog braka koji je u Hollywoodu tako rijedak slučaj, piše Daily Mail.

FOTO Seksi mama uvijek pronađe vremena za svog mužića

'Jako se poštujemo i cijenimo jedno drugo. Puno komuniciramo i oboje smo cijelim srcem u ovome. Mislim da je to vrlo bitno. Osim toga, mi i danas izlazimo van kao nekad kad smo tek prohodali. Mada volimo ostati uz TV i kokice. Ponekad odemo skupa u hotel, to je pravo osvježenje', rekla je lijepa glumica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene