Zaljubljenost jača od nevolja

Nakon dugo vremena u javnosti se pojavio ludo zaljubljeni par kojem je probleme nekada stvarala ljubomora

Jessica Alba i Cash Warren (Foto: AFP) Jessica Alba i Cash Warren (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Alba i Cash Warren (Foto: AFP) Jessica Alba (Foto: AFP) Jessica Alba (Foto: AFP) Jessica Alba i Cash Warren (Foto: Getty) Jessica Alba i Cash Warren (Foto: Getty) Jessica Alba i Cash Warren (Foto: Getty) Jessica Alba i Cash Warren (Foto: Getty) Jessica Alba i Cash Warren (Foto: Getty) Jessica Alba i Cash Warren (Foto: Getty) +0 Jessica Alba i Cash Warren (Foto: Getty) Galerija

Jessica Alba i Cash Warren upoznali su se 2004. godine na filmskom setu, a zajedno su se pojavili na gala večeri Baby2Baby u Kaliforniji.

Ovaj slavni par već neko vrijeme nismo vidjeli zajedno na crvenom tepihu.

Pogledaj i ovo showbuzz Luda ljubavna priča Varao ju je s brojnim divama i odnose s njima opisao u knjizi, a ona mu je sve opraštala pod jednim uvjetom

Jessica Alba jedna je od najljepših žena na svijetu, no njezino srce pripada samo jednom muškarcu, njezinu suprugu Cashu Warrenu, s kojim ima tri djevojčice.

Ipak, par je prošlog vikenda pronašao malo vremena za sebe pa su se pojavili na poznatoj gala večeri Baby2Baby, na kojoj je ljepotica doslovno zablistala u srebrnoj haljini s kristalima i perjem kojom je istaknula dekolte. No i poznati redatelj bio je zanosan u klasičnom crnom odijelu, a sa svoje supruge nije skidao ruke, kao ni veliki osmijeh s lica.

Podsjetimo, golupčići su se upoznali davne 2004. godine na setu filma "Fantastic Four" na kojem su oboje radili. "Odmah nakon što sam ga upoznala, nazvala sam prijateljicu i rekla da sam upoznala muškarca koji mi je ostavio osjećaj kao da ga znam cijeli život i da ga želim upoznavati cijeli život", otkrila je u intervjuu za Cosmopolitan 2010. godine glumica čijoj se ljepoti dive i muškarci i žene.

U to vrijeme Jessica se viđala s nekim drugim, pa su ona i producent u početku bili samo prijatelji. Mnogim njezinim prijateljima bilo je čudno kako je Cash ubrzo nakon upoznavanja vršio pritisak da se Jessica uda za njega, a doslovno je svugdje putovao s njom po svijetu, no glumica je stala u obranu svog supruga te istaknula kako je luda zaljubljenost došla s obje strane te u tome nije bilo ničega čudnoga.

I čini se kako je bila u pravu jer par izgleda zaljubljeno kao i prvog dana. Ipak, u njihovu odnosu nisu baš uvijek cvjetale ruže.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Naime, nakon otprilike tri godine veze Alba je napucala dečka jer joj je išla na živce njegova ljubomora. Bilo je to godinu dana prije vjenčanja 2008. godine. "Cash ju je neprestano optuživao da koketira s drugim muškarcima. Čak su mu i njegovi prijatelji govorili da se sabere, a onda je njoj prekipjelo", otkrio je izvor blizak paru 2007. godine za National Enquirer.

Glumica je u to vrijeme promovirala film "Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer" po svijetu, a jedan dan nazvala je Warrena i prekinula s njim. Navodno mu je tada rekla da više nije zaljubljena u njega, a odmah je nazvala i asistenticu da izbaci sve njegove stvari iz njezina doma u Los Angelesu u kojem su živjeli.

No prekid nije dugo potrajao. Već u prosincu 2007. godine par je potvrdio da čeka prvo dijete, a ubrzo su uslijedile i zaruke. Vjenčanje je održano u strogoj tajnosti, a na njemu nije bilo uzvanika, samo mladenci.

Jednom je prilikom i Jessica istaknula da zna biti ljubomorna, a navodno je podivljavala 2009. godine kada se pričalo da ju je suprug prevario s "holivudskom zločestom curom" Lindsay Lohan tijekom noćnog izlaska. Priče su se brzo stišale, a reagirala je i sama Jessica te rekla kako su tvrdnje potpuno apsurdne.

Ako je nešto i bilo, to je daleko iza para koji je doista jedan od najatraktivnijih pod holivudskim suncem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene