Ovo joj neće oprostit

OBOŽAVATELJI BIJESNI NA PJEVAČICU napravila je pogrešan izbor

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mučan slučaj između pjevačice Keshe i producenta Dr. Lukea nije ni blizu kraja, a J.Lo je, vjerojatno ni ne razmišljajući, dodala ulje na vatru.

Fanovi, kolege, ali i oni koje njezina glazba ne zanima previše, ostali su šokirani nakon što je sud odbio Keshinu tužbu u kojoj iznosi vrlo ozbilje optužbe protiv producenta Dr. Luka. Sud je odbio dozvoliti joj da prekine ugovor koji ima s Dr. Lukom i kućom Sony jer je bi im to financijski naštetilo. Pjevačica odbija povući izjave o silovanju koje se navodno dogodilo kada je imala 18 godina.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

Jasno, ljudi diljem svijeta stali su u obranu pjevačice. Svi se još jako dobro sjećaju trenutka kada je Michael Jackson napuštao Sony. I baš kada se činilo da se prašina oko silovanja i izrabljivanja malo slegla, Jennifer Lopez svojim je poslovnim potezom izbezumila obožavatelje, kako svoje, tako i Keshine.

Lopez je na novoj pjesmi 'Ain't Your Mama' surađivala s omraženim producentom Dr. Lukeom. To se nikako nije svidjelo onima koji smatraju da je trebala dati podršku Keshi, a ne surađivati s njezinim ljutim neprijateljem. Pitaju je što se dogodilo sa ženskom solidarnošću. Kritičari kažu kako je pjesma sama po sebi loša, a uz ovako negativnu priču koja je prati teško da će postati hit. Brojni obožavatelji J.Lo putem twittera poručili su pjevačici kako će bojkotirati njezinu glazbu zbog pogrešnog izbora suradnika.

Od navedenih aktera ove priče još nitko nije dao nikakav komentar.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene