svi se slažu u jednom

Rozga pozirala okrenuta leđima, obline su došle u prvi plan zbog pripijene haljine koja je hit na Instagramu

Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 3 Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga u Beogradu - 1 Jelena Rozga u Beogradu - 2 Jelena Rozga u Beogradu - 3 Jelena Rozga u Beogradu - 4 Jelena Rozga u Beogradu - 5 Jelena Rozga Jelena Rozga - 9 +3 Jelena Rozga - 8 Galerija

Jelena Rozga nastupila je u Novom Sadu i dodatno pojačala atmosferu haljinom u kojoj je nastupila.

Naša 44-godišnja pjevačica Jelena Rozga nastupila je u Novom Sadu pa se na svojem Instagramu pohvalila fotografijama atmosfere s pozornice i s koncerta, a osim nastupa, podijelila je i svoje fotografije iz hotela.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

Za nastup u Novom Sadu Jelena je odabrala usku haljinu s volanom koja na sebi ima šareni uzorak, a za frizuru je odabrala svoj već dobro prepoznatljiv rep.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Na fotografijama je pozirala istaknuvši obline u prvi plan. 

Pratitelji se u komentarima ne mogu složiti je li divnija Jelena ili haljina, ali svi su zadovoljni njezinim izgledom i osmijehom koji se nazire na fotografiji.

Sjajnu atmosferu s koncerta željela je podijeliti i na svojem profilu, pa je objavila video na kojem se čuju ovacije oduševljene publike i zazivanje njezina imena dok ona ponosno i sretno stoji na pozornici diveći se publici.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

''Kako da vam opišem… Kako!? Tu ljubav… tu energiju… Novi Sad veliko hvalaaaaa! Čista ljubav'', napisala je u opisu videa.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Manekenka Claudia Romani i Christopher Johns Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi - 1 Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 5 +15 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 4 Zanimljivosti Uhvaćeni u strastvenom klinču: Ovako to izgleda kad poznati zaborave na paparazze i znatiželjne poglede

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +8 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Divnom posvetom ovaj šarmer javno je dao do znanja koliko voli svoju suprugu skoro 30 godina od njihova prvog susreta

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene