I to nije 'cirkus'

Kako Jeleni dobro stoji crveno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Jelena Rozga niže hit za hitom, a osim što je izašao 'Cirkus' pokazala je i svoju liniju u crvenoj haljini s potpisom domaće dizajnerice.

I dok je prošli tjedan u inMagazinu otpjevala djelić svoje nove pjesme 'Cirkus', sada je izašla i cijela pjesma. Jelena Rozga najavila je novi hit putem Facebooka u seksi crvenoj haljini koju je dizajnirala mlada dizajnerica Anamarija Asanović. Da je njihova suradnja i više nego uspješna pokazale su i na nedavno održanom Cro A Porteru.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga ''uvijek je lijepo...'' Jelena Rozga otkrila tajnu odnosa s Ivanom Huljićem: ''Uživala sam u cijelom procesu, jedva čekam čuti reakcije''

>> Evo kako zvuči 'Cirkus' Jelene Rozge!

'Moram se pohvaliti da sam ovog puta ja imala ideju, otišla u Staniće, inspirirana jednom intimnom ispoviješću jedne javne osobe, naravno žene u jednom dnevnom listu. Jako se divim toj ženi i nadam se da će se ona prepoznati u ovoj pjesmi. Između ljubavi i razuma ponekad u prošlosti razum je gubio, međutim, u današnje vrijeme nije baš tako', otkrila je Jelena ekipi inMagazina detalje o novoj pjesmi 'Cirkus'.

Jelena u refrenu nove pjesme pjeva da se davno pomirila s tim da je ljubav anonimna, a na pitanje je li to doživjela i u stvarnom životu, odgovara: 'Nikad nisam voljela puno pričati o svom privatnom životu i nekako ja svoj privatni život držim samo za sebe i stvarno svoju ljubav živim punim plućima. Ja na sceni postojim zbog svog posla, a ne zbog svoje ljubavi'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene