soba iz snova!

Naša influencerica nedavno se pohvalila da je kupila stan, a sad je pokazala i jedan poseban kutak u njemu: "To mi je bila najdraža prostorija za uređenje''

Jelena Perić - 1 Jelena Perić - 1 Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić - 2 Jelena Perić - 12 Jelena Perić - 2 Jelena Perić - 3 Jelena Perić - 1 Jelena Perić - 3 Jelena Perić - 1 Jelena Perić - 2 Jelena Perić - 3 Jelena Perić - 4 +25 Jelena Perić - 5 Galerija

Jelena Perić u novom videu pokazala je svojim pratiteljima kako je uredila sobu od sina Tea, a svi su ugodno iznenađeni.

Influencerica Jelena Perić nedavno se preselila u svoj novi stan, a sada je otkrila koja joj je najdraža prostorija bila za uređenje. 

Riječ je o sobi njezinog sina Tea koji je pun motiva džungle. Jedan zid ispunila je tapetama s raznim životinjama, dok je luster napravljen od drvenog materijala.

Drveni krevetić popunjen je plišanim igračkama, a maleni Teo nije skrivao svoju radost kada je ušao u sobu i vidio rezultate.

"Moj veliki dečko napokon ima sobicu kakvu je želio. To mi je bila najdraža prostorija za uređenje i baš sam se maksimalno potrudila da Teo dobije sobicu iz snova", napisala je Jelena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Peric (@j_make_up)

Jelena Leko i Antonija Stupar Jurkin odmah su joj se javile oduševljene u komentarima pa stavile emotikon pljeska i smajlića sa zaljubljenim očima.

"Najs", "Divno", "Sviđa mi se", "Top mi je ta tapeta", "Ti si najbolja mama", "Miš mali u životnjskom carstvu, prekrasno", samo su neki od komentara.

Sina Tea dobila je s bivšim nogometašem Igorom Bubnjićem, s kojim je 2022. godine prekinula zaruke i to nedugo nakon što smo je gledali u showu "Ples sa zvijezdama".

Jelenu, inače, prati nadimak hrvatske Kim Kardashian, zbog velike sličnosti sa svjetski poznatom starletom.

"Dugi niz godina vučem taj epitet uz svoje ime, a osobno nikad nisam izjavila da želim biti hrvatska Kim Kardashian. Drugi su u meni možda primijetili sličnost zbog šminke koju je ona najviše tada popularizirala, a skoro cijeli svijet kopirao, pa tako i ja, samo smatram da me to ne čini odmah hrvatskom Kim Kardashian", rekla nam je Jelena jednom prilikom.

"Naravno, ne mogu pobjeći od činjenice da su mi te usporedbe u jednu ruku i pomogle za popularnost i da sam stekla brojne pratitelje na temelju upravo tih usporedbi. Ne gledam na to kao na nešto negativno, jednostavno želim izaći iz nečije sjene, a smatram da sam se dovoljno dokazala u ovoj industriji svih ovih godina kroz rad, pa bih ipak željela biti influencerica Jelena Perić", zaključila je tada.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić i Leonarda Lončar Nina Badrić 2015. godine - 2 Nina Badrić 2015. godine - 3 +25 Marko Grubnić i Nina Badrić - 1 Celebrity Nina Badrić pokazala svoju najbolju prijateljicu koju su mnogi usporedili sa Sharon Stone: ''Ona je najvažnija osoba u mom životu!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nurgul Yesilcay - 20 Nurgul Yesilcay - 21 Nurgul Yesilcay - 19 Nurgul Yesilcay - 18 +25 Nurgul Yesilcay - 17 Celebrity Zovu je turskom Monicom Bellucci, a lijepoj glumici na društvenim mrežama nije problem pokazati ni kako izgleda bez trunke šminke!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene