Najljepše Valentinovo

Hrvatska Kim Kardashian izašla iz rodilišta i objavila fotku sina: "Doveli smo bebu kući"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Perić nakon rođenja sina Tea proživljava naljepše životne trenutke i dijeli ih s brojnim obožavateljima putem društvenih mreža.

Jedna od naših najuspješnijih influencerica i beauty blogerica Jelena Perić izašla je iz rodilišta nakon što je prije nekoliko dana rodila svoje prvo dijete, sina Tea.

Pogledaj i ovo Jelena Perić Uživaju maksimalno! Naša najuspješnija influencerica i zvijezda hit-showa objavila rijetku fotografiju s mužem: ''Jer smo pocrnili''

"Najbolje Valentinovo ikad! Doveli smo našu bebu kući", napisala je Jelena iz fotografiju na kojoj pozira sa zaručnikom, nogometašem Igorom Bubnjićem i novorođenim sinom.

Jelena, koja nosi i nadimak hrvatska Kim Kardashian zbog fizičke sličnosti s najpopularnijom svjetskom reality zvijezdom, na Instagramu je objavila i fotografije iz automobila dok su se ona i sin vraćali kući, gdje su ih dočekali plavi baloni i slatki pokloni. Igor nije zaboravio da je danas Valentinovo pa ju je dočekao i aranžman crvenih ruža.

"Čestitamo, želimo vam puno sigurnih avantura", "Sretno Valentinovo, neka vam ovo bude najljepše", "Čestitam ljepotice", "Najslađa obitelj", "Tako sam sretna zbog vas ljudi", "Jedva čekamo nove detalje", poručili su joj u komentarima obožavatelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Peric🦋 (@j_make_up) on

Inače, Jelena je sa svojim fanovima na društvenim mrežama dijelila sve detalje trudnoće, a prije mjesec dana ih je zabrinula nakon što je završila u bolnici, no poručila im je da ne brinu.

Jelena i Igor svoju su vezu potvrdili početkom prošle godine, a potomo su se ubrzo zaručili te objavili vijest da čekaju bebu, što im je zapravo bio najbolji poklon za prvu godišnjicu veze.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene