Sretna vijest

Ljubav u Parizu: Nekadašnja hrvatska manekenka ponovno postala majka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Orešković donijela je na svijet svoje drugo dijete. Malenoj Panthei pridružila se sestrica Tessa.

Nekadašnja hrvatska manekenka, koja posljednjih šest godina živi sa suprugom u Parizu, donijela je na svijet jučer svoje drugo dijete. Jelena Orešković i njen suprug Hermidas Atabeykij ponovno su postali roditelji djevojčice, kojoj su nadjenuli ime Tessa.

Pogledaj i ovo Spot Bomba (FOTO: Youtube) Otkrivamo gdje su Gdje su nestale? Tina, Aleksandra, Jelena… bile su glavne zvijezde spota, a onda su se neke od njih povukle

Već su roditelji šestogodišnje Panthee. Supruga Hermidasa Jelena je upoznala tijekom jednog svog posjeta Parizu. Francuski dizajner iranskog podrijetla vrlo je brzo zarobio srce hrvatske ljepotice pa su počeli zajednički život u luskuznom stanu u središtu Pariza. Iako ima novca, dadilje nema, otkrila nam je prije nešto više od godinu dana u intervjuu za IN magazin.

"Ja sam jako željela dijete i željela sam biti prava mama, ne želim da mi bolesno dijete zaziva dadilju, ovdje pogotovo, jer svi imaju dadilje", rekla nam je svojedobno Jelena. Tada je otkrila i da bi željela još jednom postati mama, jer ne želi da joj kćerka bude jedinica. I eto, želja joj se zaista ispunila pa je postala mama po drugi put.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene