Ne smeta mu?

Zbog fatalne je crnke poradio na mišićima, a ona mu je sada na zabavu dovela bivšeg zaručnika, svi zajedno se družili na luksuznoj jahti!

Jeff Bezos - 2 Jeff Bezos - 2 In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos - 2 Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez, Barry Diller, Diane Von Furstenberg (Foto: Profimedia) +0 Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Galerija

Jeff Bezos objavio je na Instagramu fotografije s bivšim zaručnikom svoje djevojke Lauren Sanchez, koji im se pridružio na dočeku Nove godine.

Američki milijarder Jeff Bezos dočekao je Novu godinu na luksuznoj jahti na Karibima sa svojom djevojkom Lauren Sanchez i prijateljima, a dio atmosfere s dočeka podijelio je na svojem profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Lauren Sanchez i prijateljice - 1 Evo tko su one! Supruga milijardera proslavila je rođendan s najboljim prijateljicama, s jednom od njih ima neuobičajenu poveznicu!

57-godišnji osnivač Amzona na Instagramu je objavio nekoliko fotografija s proslave s Kariba, na kojoj su im se pridružili čak i Laurin bivši zaručnik Tony Gonzalez i njegova supruga October te sin Nikko. Naime, Lauren i Tony ostali su u dobrim odnosima nakon raskida i već su nekoliko puta viđeni zajedno s Jeffom, koji očito nema ništa protiv da se svi zajedno druže.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos)

A Jeff je i ovog puta privukao dodatnu pažnju svojom novom isklesanom linijom, i to u pripijenoj košulji šarenog uzorka, u kojoj nikako nije mogao proći neprimjetno.

Jeff se, inače, 2019. godine razveo od supruge McKenzie Bezos nakon 25 godina braka, a razlog rastave upravo je bila zanosna Lauren.

Golupčići su prvi put kao par snimljeni na Wimbledonu 2019. godine, gdje su u svečanoj loži neprestano razmjenjivali nježnosti te se gotovo nisu ni obazirali na finalni meč turnira. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost u njih nije vjerovala i Lauren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, čini se da su i dalje zaljubljeni kao u početku.

MacKenzie i Bezos zajedno imaju tri sina i kćer, a ona se nakon razvoda udala za profesora Dana Jewetta, koji predaje u srednjoj školi njihove djece.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Madden (Foto: AFP) Richard Madden (Foto: AFP) +0 Richard Madden (Foto: AFP) Celebrity Ovog ljepotana povezivali su sa slavnom kolegicom, a sada je na odmoru s posebnom ženom pokazao nevjerojatno isklesano tijelo

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić Melkior Bašić Melkior Bašić +0 Melkior Bašić Celebrity Melkior objavio rijetku fotku sa suprugom pa oduševio tisuće fanova, svi redom mu poručili da su zaista prekrasni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene