Moćni i slavni

'Bila je dobra djevojka, sada je prava gangsterica'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na novom broju magazina Vanity Fair našao se Jay Z koji je se raspričao o novom albumu, svojoj supruzi Beyonce i kćerkici Blue Ivy.

Jay Z jedan je od najutjecajnijih glazbenika u industriji, a zajedno sa suprugom Beyonce suvereno vlada samim glazbenim vrhom. U novom broju Vanity Fairya Jay izgleda poput pravog gospodina u bijelom elegantnom sakou s crnom leptir mašnom, a priča o svojem privatnom životu s jednom od najljepših žena na svijetu.

Pogledaj i ovo Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Samo lagano Nove fotke Beyonce i Jay-Zija pokazuju što stvarno misle o Hrvatskoj, evo koja im je bila glavna zanimacija nakon doručka

Slavni par zajedno je više od deset godina, a vezu su počeli putem telefona tako da su se čak godinu dana upoznavali prije nego li su se zajedno pojavili i potvrdili svoju vezu.

>> 'Tko bi prevario Beyonce? E pa ja sam taj'

Zajedno imaju i 18-mjesečnu kćerkicu Blue Ivy, koja obožava slušati i gledati mamu kako nastupa, a voli i tatine pjesme s novog albuma 'Magna Carta Holy Grail'.

'Kada samo radili novi album, slušali smo ga i doma. Blue voli sve pjesme i govori nam: 'Još tata, još!'. Ona je moja najveća obožavateljica, to što se njoj sviđa moja je najveća radost', kaže Jay koji ima samo riječi hvale i za Beyonce. 'Ona je šarmantna Južnakinja'. U njihovom novom duetu 'On The Run' kaže 'Bila je dobra djevojka dok me nije upoznala', te kaže u šali kako je 'ona sada prava gangsterica'. 

Beyonce i Jay zajedno su se našli i u broju Vanity Faira 2001. 'Music Issue' kada su se tek počeli viđati. 'Tada smo se tek počeli viđati, pokušavali smo. Znate, morate probati. Impresionirati... odlaziti na večere i upoznavati se', kaže Jay koji je očito šarmirao Beyonce koja je postala njegova supruga.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene