nije šutio

Houdeka uznemirio neukusan komentar jedne pratiteljice pa joj nije ostao dužan, a i ostali njegovi fanovi oštro su reagirali!

Jacques Houdek Jacques Houdek Matija Habljak/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek Jacques Houdek Jcques Houdek Jacques Houdek Jacques Houdek Jacques Houdek i Teraza Kesovija - 4 Jacques Houdek i Tereza Kesovija - 5 Jacques Houdek i Tereza Kesovija - 6 IN magazin: Jacques Houdek - 1 IN magazin: Jacques Houdek - 8 +20 Jacques Houdek i Teraza Kesovija - 1 Galerija

Jacques Houdek na svom Facebook profilu obavijestio je pratitelje kako uskoro izlazi nova pjesma, a onda ga je jedna pratiteljica naljutila svojim komentarom.

Pjevač Jacques Houdek pohvalio se sretnom vijesti na društvenim mrežama,a onda ga je jedan neukusan komentar pratiteljice potpuno uznemirio.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek nekoga je i pohvalio Jacques Houdek bez dlake na jeziku komentirao izvođače s Dore: "Hitno se javite, tu sam za vas..."

Jacques je pratiteljima poručio kako je uzbuđen jer izlazi njegov novi singl, a onda je jedna od pratiteljica komentirala: "Smršavi, čovječe, volimo te slušati". To ga je veoma razljutilo pa nije mogao ostati ravnodušan, nego je odgovorio: "Evo odmah".

Njegove fanove ovaj komentar veoma je razljutio pa su stali u njegovu obranu i pitali s kojim pravom se ona usudi tako nešto iskomentirati:

"Uvijek se pitam s kojim pravom ljudi dijele ovako intimne savjete. Niti znate koji je uzrok stanja niti razumijete što svojim 'savjetom' činite. Brinite svoju brigu, a očito da imate dovoljno razloga za raditi na sebi", "Ti si meni super. Čak sam uspjela biti na jednom tvom koncertu u Poreču. A to što je netko mršav u glavici, nikom ništa".

Veseli pjevač je prije dva dana najavio izlazak nove pjesme "Lavina" s albuma "Glavom i bradom" iz 2020. godine.

Inače, nedavno se pohvalio kako je ušao u vilu jednog od najpoznatijih talijanskih opernih pjevača Luciana Pavarottija.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić - 2 Irena Pecotić - 1 Irena Pecotić - 3 Marko i Irena Pecotić - 4 +35 Marko i Irena Pecotić - 9 Celebrity Zadnja fotka Pecotićeve supruge na Instagramu pravi je hit, a pokazala je i kako se nosi s trenutnom situacijom!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +30 Ivana Knoll Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica ponosno istaknula bujnu pozadinu u tangicama, zbog ovakvih prizora postala je i svjetska senzacija!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene