okinuo selfie!

Jacques Houdek pokazao kako uživa na plaži, obožavatelji odmah primijetili da mu godi morski zrak

Jacques Houdek održao koncert pod zvijezdama - 4 Jacques Houdek održao koncert pod zvijezdama - 4 DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek održao koncert pod zvijezdama - 4 Jacques Houdek održao koncert pod zvijezdama - 2 Jacques Houdek Jacques Houdek - \ Jacques Houdek - \ Jacques Houdek - 1 Jacques Houdek - 3 Jacques Houdek - 6 Jacques Houdek - 9 +0 Jacques Houdek - 3 Galerija

Jacques Houdek je na Instagramu objavio svoju fotografiju s plaže u Splitu.

Glazbenik Jacques Houdek na svojem je Instagramu otkrio da je trenutno u Splitu gdje je gostovao u radioemisiji "Večernji show s Giulianom" koju vodi njegov kolega glazbenik Giuliano Đanić.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek - 3 Njihov bog bogatstva! Jacques Houdek predstavio se publici u Kini: "Neobičan sam im i simpatičan pa bi se i slikali sa mnom na ulici!"

Putovanje na jug Hrvatske iskoristio je i kako bi uživo u tipičnim ljetnim radostima pa se na društvenoj mreži javio i s plaže.

"How you doin’?" citirao je Jacques legendarni upad Joeya iz "Prijatelja" uz fotku na kojoj pozira nasmijan i nosi slamnati šešir.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JACQUES HOUDEK (@jacques_houdek)

"Jako lijepo izgledaš, sretno napokon", "Lipi moj čovik", "Vidim da ti je super", komentirali su mu obožavatelji koji su primijetili da mu baš godi morski zrak.

Inače, Jacques je u travnju proslavio svoj 40. rođendan, nakon čega je koncertom na otvorenom, u Lisinski atriumu obilježio i 20 godina karijere.

"Osjećam se stvarno bolje nego ikad, Bogu hvala zdrav sam, živ sam. Uopće se ne osjećam, a ni ne izgledam kao neki 40-godišnjak mislim realno brat, bratu, valjda kad čovjek tako dobro izgleda onda mu nisu ni godine bitne. To se ja volim ovako malo šaliti, mislim s kim ću ako neću sa sobom", prokomentirao je nakon koncerta za IN Magazin.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember - 1 Vlado Kalember - 2 Vlado Kalember - 3 Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +0 Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Celebrity Vlado Kalember pozirao sa sinom kojeg ima s Anom Rucner, obožavatelje iznenadilo koliko mu sliči!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene