Mrtvozornik potvrdio

Evo što je otkrilo izvješće o smrti poznatog glumca!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ni droge ni alkohol nisu pronađeni u tijelu Paula Walkera.

Ni droge ni alkohol nisu pronađeni u tijelu Paula Walkera, kao ni u tijelu njegovog prijatelja Rogera Rodasa nakon prometne nesreće u kojoj su poginuli, izvijestio je mrtvozornik.

Pogledaj i ovo Vin Diesel, Paul Walker (Foto: Getty Images) Strahuju od najgoreg Strašna nesreća na setu ''Brzih i žestokih'': Dvojnik slavnog glumca zadobio teške ozljede, ekipa u šoku

FOTO Dirljiva poruka za tragično preminulog prijatelja

I Walkerov i Rodasov test bili su negativni na alkohol i droge, uključujući kokain, opijate i marihuanu izvještava Msn news.

U izvješću se također napominje kako je dan nakon nesreće bilo rečeno da je vozač Porsche Carrere GT prekoračio brzinu, no glasnogovornica je navela kako istraga nesreće još nije završena te da još uvijek nemaju konačno saznanje o brzini automobila.

Obje smrti bile su rezultat nesreće. Walker je umro od 'kombiniranih posljedica traumatskih i toplinskih ozljeda', a Rodas od 'višestrukih ozljeda', navodi se u izvješću.

Walker je tada bio u procesu snimanja filma 'Brzi i žestoki 7', a snimanje je zaustavljeno nekoliko dana kasnije. No, kasnije je objavljeno kako će se Walker pojaviti u filmu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene