Tatjana predala papire

Ivaniševići se razvode nakon 17 godina: Nema više ljubavi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša manekenka Tatjana Dragović i tenisač Goran Ivanišević razvode se nakon punih 17 godina veze od kojih su 4 u braku, donosi Story.

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović došli su do kraja nakon duge veze, braka i dvoje djece. Story donosi od izvora bliskih paru kako je par odlučio predati papire za razvod braka.

Pogledaj i ovo In Magazin: Razvodi i svađe poznatih - 2 Kad ljubav skrene sudskim stazama Najpoznatiji domaći zvjezdani razvodi, svađe i krahovi koji su uzdrmali estradu!

Nakon dugog razmišljanja odlučili su krenuti svatko u svoju stranu i to na Tatjaninu inicijativu. Navodno nije riječ o trećoj osobi, već više među njima nema bračne ljubavi već samo prijateljske.

>> 'Skupa smo od njezine 18-te, bilo je dobrih i loših dana, najbolji smo prijatelji'

U cijelom procesu rastave braka žele zaštititi svoju djecu; 10-godišnju kćer Amber i petogodišnjeg sina Emanuela.

Još je nedavno Goran gostovao u inMagazinu gdje je pričao o svojoj vezi s Tatjanom, tada se činilo da su sve probleme ostavili iza sebe. 

'Mi smo skupa od njezine 18-te godine, mi smo najbolji prijatelji, i to je najvažnije, to prijateljstvo. Bilo je i loših i dobrih i svakakvih trenutaka, ali ostali smo najbolji prijatelji i uvijek će tako biti. Podrška smo jedno drugom, bez obzira kako neki ljudi i navijali da ne bude tako i svašta radili. Bila je uz mene kad mi je bilo najteže, kad se s nekim vežeš, to je doživotno', tada je rekao Ivanišević.

Konačno su se vjenčali 2009. godine u talijansko-hrvatskoj katoličkoj misiji St. Mary Star of the Sea, a kumovi su im bili Tanjina dugogodišnja prijateljica Sanja Duggan i Peter Balov.

Iza njih je mnogo šuškanja o prevari

Prošlo ljeto se pisalo o Tatjaninoj prevari s mladim nogometašem Markom Šimićem, no par nije o tome htio javno pričati. Na zadnjih par teniskih mečeva, Tatjana je bodrila Gorana na terenu, no svoj 35. rođendan ipak je proslavila u društvu prijateljica a ne s njim.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene