Uvijek se vraćala

Ivana Trump rado je dolazila u Hrvatsku, pogledajte fotografije snimljene tijekom njenog boravka u Lijepoj Našoj

Ivana Trump i Milan Bandić Ivana Trump i Milan Bandić Dalibor Urukalovic/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Trump - 3 Ivana Trump - 2 Ivana Trump - 1 Ivana Trump - 7 Ivana Trump - 6 Ivana Trump - 5 Ivana Trump - 4 Ivana Trump - 8 Ivana Trump Ivana Trump +2 Ivana Trump Galerija

Ivana Trump u Hrvatskoj je boravila nekoliko puta, a našu je zemlju voljela i hvalila je kad god je imala priliku.

Vijest o smrti Ivane Trump iznenadila je svjetsku scenu koja ju odvijek pamti kao svestranu i više nego uspješnu ženu, čije se bogatstvo procjenjivalo na 70 milijuna dolara.

Pogledaj i ovo Ivana Trump Tragična sudbina Procurili novi detalji iznenadne smrti Ivane Trump: Nije se javljala na telefon, a obitelj je onda naišla na tužan prizor

Ivana se u svijetu proslavila kao bivša češka manekenka, skijaška olimpijka, vlasnica poslovnog imperija, ali i prva supruga Donalda Trumpa, a bila je poznata i njezina velika ljubav prema Hrvatskoj.

Lijepu Našu posjetila je više puta, a posljednji je put ovdje bila 2019. godine kada je boravila u Zagrebu gdje se družila i s pokojnim gradonačelnikom Milanom Bandićem.

Naime, Ivana se tada podvrgnula operaciji očiju u jednoj zagrebačkoj klinici i trajno riješila probleme s vidom.

"O vrhunskoj oftalmološkoj klinici u Zagrebu pričali su mi prijatelji iz New Yorka koji su već bili operirani ovdje i koji imaju samo riječi hvale za uslugu i stručnjake. Kod njih sam primijetila da im je operacija u potpunosti podigla kvalitetu života te sam nakon obavljenog pregleda čekala pogodni trenutak da obavim zahvat“ , istaknula je Ivana nakon operacije.

Ivana je prije toga u Hrvatskoj boravila nekoliko godina ranije kada je sudjelovala kao počasna gošća na jednom izboru ljepote i već je tada počela razmišljati da problem s vidom riješi upravo ovdje.

Nakon uspješne operacije, družila se s Bandićem s kojim je između ostalog razgovorala i o medicinskom turizmu, a iznenadio ju je velikim buketom bijelih ruža, poklonio joj je dres nogometne reprezentacije s njezinim imenom te knjige o Zagrebu. Tijekom susreta koji se odvijao pred brojnim znatiželjnim građanima, nisu skidali osmijehe s lica.

Ivana je jednom prilikom u Zagrebu predstavljala i svoju knjigu ''Odgoj Trumpovih'', kada je za In Magazin progovorila o toj temi.

"Sama sam odgojila svoju djecu. Donald je bio brižan otac, ali nikada ih nije vodio u park. Stalno je bio na telefonu'', otkrila je tada za In Magazin.

Rođena je i odrasla u Češkoj pod komunističkim režimom, a babica koja ju je porodila predložila je ime Ivana, što je njezina majka odmah prihvatila.

Njezin brak s Donaldom okončan je nakon što ju je prevario s Marlom Maples, s kojom je kasnije proveo nekoliko godina u braku. Ivana je pokrenula razvod, a mnogi pamte njezinu uzrečicu ''Nemoj se ljutiti, uzmi mu sve!'', a Donald joj je isplatio 25 milijuna dolara.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Trump Ivana Trump i Milan Bandić Ivana Trump - 5 Ivana Trump - 4 +5 Ivana Trump - 3 Celebrity Ivana Trump preminula u 74. godini, vijest je potvrdio njezin bivši suprug Donald: "S velikom tugom obavještavam sve koji su je voljeli"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović - 2 Sanja Vejnović - 3 Sanja Vejnović - 6 Sanja Vejnović - 5 +4 Sanja Vejnović i Goran Mećava Celebrity Naša glumica našla se na listi najljepših na svijetu, a uzdahe mami i u 61. godini: "Savršena u svakom pogledu"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene