Druga osoba!

Trump je pred kamere stao bez pudera koji inače stavlja na lice, internet je pun fora na račun njegova drugačijeg izgleda!

Donald Trump Donald Trump Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Donald Trump Donald Trump Ivana Trump i Donald Trump - 3 Ivana Trump i Donald Trump - 2 Ivana Trump i Donald Trump - 1 Ivana Trump i Donald Trump - 5 Ivana Trump i Donald Trump - 4 Ivana Trump i Donald Trump - 3 Ivana Trump i Donald Trump - 2 Ivana Trump i Donald Trump - 1 +16 Donald Trump Galerija

Donald Trump sudjelovao je na golf-turniru na golf-igralištu u Bedminsteru, a svi su se šokirali kad su vidjeli kako bivši američki predsjednik izgleda bez šminke.

Bivši američki predsjednik Donald Trump sudjelovao je na golf-turniru na terenima u Bedminsteru u New Jerseyju, a sve je šokirao svojom pojavom. 

Pogledaj i ovo showbuzz PONOSNA MAMA NASLJEDNIK CARSTVA Prelijepa Ivanka objavila fotografiju svog sina

Naime, Trump se na natjecanju pojavio bez šminke, odnosno bez prepoznatljivog pudera koji mu uvijek daje narančasti ten. Donald je izgledao poprilično drugačije, a mnogi su to primijetili, pa su odmah počele šale na njegov račun na Twitteru.

76-godišnjak bez šminke izgleda vrlo blijedo, a posebno su mu izražene i bore i fleke na licu, pa su mnogi ovo iskoristili kao prijedlog za ismijavanje.

''Izgleda kao Darth Vader kad skine masku'', ''Izgleda kao da je pio iz pogrešnog grala'', ''Iako to ne odobravam, razumijem zašto koristi sprej za tamnjenje'' neki su od komentara.

Na ovome turniru osim Trumpa pojavile su se i brojne druge osobe poput Caityln Jenner, Dustina Johnsona, koji je profesionalni igrač, Erica Trumpa, a brata i ponajviše svog oca došla je podržati i Ivanka Trump sa suprugom Jaredom Kushnerom.

Podsjetimo, Ivanka i Donald nedavno su se susreli s velikim gubitkom u obitelji kada je preminula njihova majka odnosno bivša supruga Ivana Trump.

Pronađena je mrtva na dnu stepeništa u svome domu od ozljeda koje je zadobila prilikom pada, a vijest o njezinoj smrti za javnost je podijelio upravo Donald.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ispraćaj Olivera Dragojevića u Splitu - 1 Ispraćaj Olivera Dragojevića u Splitu - 2 Ispraćaj Olivera Dragojevića u Splitu - 3 Ispraćaj Olivera Dragojevića u Splitu - 4 +16 Ispraćaj Olivera Dragojevića u Splitu - 5 Zanimljivosti Prije četiri godine ovi veličanstveni prizori iz Splita obišli su svijet, a još uvijek nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić sa svojim psom Tatjana Jurić - 1 +2 Tatjana Jurić - 2 Celebrity Tatjana Jurić javila se iz bolničkog kreveta i objasnila što se dogodilo: "Što i kako dalje, vidjet ćemo''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene