Nešto je zaboravila?

Opasna haljina Ivane Mišerić sve je podsjetila na onu nedavnu od Elle Dvornik, bit će vam jasno zašto kad je vidite!

Ivana Mišerić - 1 Ivana Mišerić - 1 Ivana Mišerić/Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić - 3 Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 Odvažno izdanje Elle Dvornik - 5 Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić - 1 Ivana Mišerić - 1 +3 Ivana Mišerić - 9 Galerija

Ivana Mišerić objavila je niz fotografija na profilu na Instagramu na kojima pozira u haljini s prorezima, a za koju je dobila niz komplimenata.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić zapalila je društvene mreže objavivši fotografiju na kojoj pozira u bijeloj haljini s prorezima, a ispod koje, čini se, ne nosi donje rublje.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik "Strše čavli..." Ljutita Ella Dvornik okomila se na političare pa pokazala što ju je to razbjesnilo u Zagrebu: "Sramota kako izgleda već godinama!"

"Opasna haljina", napisala je Ivana uz fotografije na kojima se vide i neke od njezinih tetovaža kojima je ukrasila vitko tijelo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric)

"Di su novinari kad ih trebam", komentirala je Ella Dvornik Ivaninu objavu, a zaredale su se i brojne poruke u kojima joj se svi dive.

"Opasna stvarno", "Ova ženi je meni predivna", "Predivna ženo, vrh vrhova, top", "Prezgodna", "Brutalno", "Wowwww, predobro", "Treba imati opasno tijelo za to iznijeti atraktivno", "Izgleda da si gaćice zaboravila doma", "Skroz opasna", "A gaćice skrivaš kao Ella?", dio je komentara, a čini se da je mnoge podsjetila na Ellinu haljinu koju je nedavno nosila, a ispod koje je vješto sakrila rublje, pa je djelovalo kao da ga ni nema.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer Michelle Pfeiffer Michelle Pfeiffer Michelle Pfeiffer - 9 +18 Michelle Pfeiffer - 8 Nekad i sad Tepali su joj da je najljepša prije 40 godina, a danas kažu da izgleda bolje nego prije, i to bez šminke!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović sa sestrom i mamom Danijela Martinović Danijela Martinović +18 Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović o novoj važnoj osobi u svojem životu: "Odmah sam znala da se dogodilo nešto posebno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene