Ivana Mišerić jedva čeka krenuti s transformacijama u showu Tvoje lice zvuči poznato.


Ivana Mišerić jedva čeka da krene projekt Tvoje lice zvuči poznato. Sudjelovanje u najgledanijem projektu u zemlji iznimno joj laska, ali shvaća da je pred njom puno posla.

Vezani članci Ivana Mišerić Baš kao sa svjetskih bina: Naše domaće ljepotice zablistale u istom mini kostimu, nahvalile ih poznate Hrvatice! Ivana Mišerić Ivana Mišerić nakon prekida duge veze priznala da ponovno ljubi, evo što je rekla o novom muškarcu

''Jednako sam dobra u pjevanju i plesanju, odnosno podjednako loša, ovisi o danu'', priznaje radijska voditeljica Ivana Mišerić koja priželjkuje različite uloge u TLZP.

''Pristajale bi mi uloge macho muškaraca, ali želim da me gljiva uopće ne mazi'', kazala je Ivana Mišerić koja je spremna na svaki izazov.

''Kao djevojčica sam se maskirala u Tajči, Mineu i Magazin, i tada sam bila dobra u tome. Sebi sam najveći kritičar pa se sebe i najviše bojim u ovom projektu'', prepričava nam Ivana koja lako pamti tekstove pjesama.

''Ja nikada ne zaboravljam tekst pa neću ni sada, ali ako se dogodi već ću nešto smisliti da se spasim'', priznala je Mišerić.

Osim nje, i drugi kandidati jedva čekaju da projekt krene.


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju