''Ha ha genijalno''

Mario Roth objavio video s Ivanom Mišerić, a zbog onog što su ugledali brzo su mu se javili Indira i Petko!

Ivana Mišerić i Mario Roth - 2 Ivana Mišerić i Mario Roth - 2 Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić i Mario Roth - 1 Ivana Mišerić i Mario Roth - 2 Ivana Mišerić i Mario Roth - 3 Ivana Mišerić i Mario Roth - 4 Ivana Mišerić i Mario Roth - 5 +0 Ivana Mišerić i Mario Roth - 6 Galerija

Uoči prve emisije nove sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" Ivana Mišerić i Mario Roth okušali su snage u poznavanju glazbenih stihova.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić i pjevač grupe Vigor Mario Roth jedni su od natjecatelja nove sezone showa All Stars "Tvoje lice zvuči poznato".

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Måneskin, ep. 8, TLZP - 10 ovo joj je druga pobjeda Gledatelji našeg hit-showa ne mogu se načuditi transformaciji naše mlade pjevačice: "Ona zaslužuje Oscara!"

A prije nego što transformacije krenu provjerili smo koliko su Ivana i Mario dobri u poznavanju stihova, što domaćih, što stranih, a tko je bio bolji u dvoboju pogledajte videu.

Mario je dvoboj podijelio i na svom profilu na Instagramu, a neke je iznenadio njegov novi imidž, Indira Levak i Dalibor Petko naprosto nisu mogli odoljeti da mu ne komentiraju "novu" frizuru" obzirom da je na glavi nosio smeđu periku.

"Ali ta kosa je sve ikad", zaključio Petko, Indira je dodala: "Kosa ti super stoji, ha haaaa, genijalno".

Indira Levak, Nives Celzijus, Goran Navojec i Igor Mešin ponovno će se naći u ulozi žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato", dok će Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić morati opet izvući svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute i pripremiti se za ulazak u transformator i ''tuđe'' cipele.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene