Kakav pogled!

Bujna Hrvatica svojim oblinama pokorila je Ameriku, a sad se atributima hvali na drugoj destinaciji

Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll i Sara Lizatović - 3 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +22 Ivana Knoll Galerija

Ivana Knoll na Instagramu je objavila fotografiju iz Züricha na kojoj pozira u topiću s velikim otvorom na dekolteu, pa se u prvom planu našlo njezino bujno poprsje.

Ivana Knoll domaćoj javnosti postala je poznata tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine, kada je zdušno bodrila Vatrene i zaradila nadimak naše najseksi navijačice.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 3 nemamo komentara Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

Otada se njezin broj pratitelja na Instagramu znatno povećao i sada ih ima više od pola milijuna, a za nju se čulo i daleko izvan granica Lijepe Naše.

Tako je ove godine nekoliko mjeseci provela u Americi, u kojoj je obilazila sportske događaje i klubove, a uočili su je i paparazzi, pa su njezine fotke završile i u svjetskim medijima.

Sada je otputovala u Švicarsku, koju je, čini se, također odlučila pokoriti svojim bujnim oblinama.

Ivana je na Instagramu objavila fotografiju iz Züricha na kojoj pozira uz rijeku u topiću s velikim otvorom na dekolteu, pa se u prvom planu našlo njezino raskošno poprsje, a prizor je oduševio njezine fanove.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

"Savršena", "Ljepotica", "Predivan osmijeh", "Seksi", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila uz više od 10 tisuća lajkova.

Ivana inače najčešće dijeli fotografije na kojima je u badićima, a ima i vlastiti brend kupaćih kostima, među kojima je, naravno, i navijački model s hrvatskom šahovnicom.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Caroline Byron i Alana Howarda - 1 Caroline Byron - 2 Vjenčanje Caroline Byron i Alana Howarda - 2 Vjenčanje Caroline Byron i Alana Howarda - 3 +7 Vjenčanje Caroline Byron i Alana Howarda - 4 Zanimljivosti Vjenčanje milijardera i kuharice koje nije naišlo na odobrenje stanovnika jednog od najljepših mjesta u susjednoj zemlji

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dustin i Lisa Hoffman Dustin i Lisa Hoffman Dustin i Lisa Hoffman Dustin i Lisa Hoffman +7 Dustin i Lisa Hoffman Zanimljivosti Ništa ih ne može razdvojiti već 42 godine, a njihova ljubavna priča jedna je od najzanimljivijih u svijetu poznatih

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene