Kumovi na vjenčanju

Rozga i Zak u izdanju kakvom ih još niste vidjeli!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Djevojka je svom dragom potvrdno odgovorila!

Miljenik ženske publike, Ivan Zak sinoć je održao koncert u sklopu ovogodišnjeg Rujanfesta gdje je pred prepunim centralnim šatorom raspjevao mnogobrojnu publiku.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

Publika je zajedno sa svojim omiljenim pjevačem pjevala hitove poput ‘Sve sam joj krao’, 'Duguješ mi ljeto' ‘Bolja od najbolje’ , ‘Tetovaža’ i mnoge druge. Ovu večer će u posebnom sjećanju pamtiti jedna djevojka koju je za vrijeme koncerta na pozornici zaprosio njezin dečko. Djevojka je svom dragom potvrdno odgovorila, a tome su sigurno pridonijeli Ivan Zak i publika koji su zajedno navijali za potvrdni odgovor. Mladi par je nakon koncerta otišao u kapelicu u sklopu Rujanfesta gdje su se obvezali na vječnu ljubav, a njihovi svjedoci bili su Ivan Zak i Jelena Rozga. Nakon Ivana Zaka, publiku je slavonskim ritmovima rasplesao tamburaški sastav Begini.

Severina i Saša Matić oduševili publiku na Rujanfestu!

Večeras će se koncertima Joleta i Dražena Zečića zatvoriti sedmo izdanje ovogodišnjeg Rujanfesta, a organizatori najavljuju još bolji program sljedeće godine.

Kao i prethodnih godina i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusa iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati dok će se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna. Lokacija pored trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, odlično organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta ponovo će postaviti nove standarde i dokazati zašto ga smatraju najboljim događanjem ovakve vrste u regiji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene