Ovo je genijalno!

Ivan Šarić urnebesnom fotkom sa sinčićem Oliverom mnoge nasmijao do suza, pogledajte i zašto ga optužuju za fotošop!

Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Korana Gvozdić, Ivan Šarić (FOTO: Bojan Zibar) Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) +0 Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Galerija

Ivan Šarić na Instagramu je objavio fotografiju sa sinom Oliverom od koje je napravio i urnebesnu montažu koja je izazvala salve smijeha.

Komičar Ivan Šarić često na Instagramu bilježi posebne trenutke sa sinčićem Oliverom, kojeg ima s manekenkom Koranom Gvozdić.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić Imao je 27 godina Evo kako je Ivan Šarić izgledao 2011. godine, bez njegovog zaštitnog znaka ne bi ga svi prepoznali na prvu!

Par ne krije koliko uživa u roditeljstvu, dok Ivan često svojim objavama sa sinom i zabavlja pratitelje, a sada ih je nasmijao do suza.

Objavio je fotku na kojoj sinčića baca u zrak, a od nje je napravio i urnebesnu montažu malenoga kako pada iz aviona i u opis stavio: "1. Kako tata vidi, 2. Kako mama vidi".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Saric (@ivansaric)

"Genijalno", "Živa istina", "Mama dobro vidi! Vrati ga smjesta Korani!", neki su od brojnih komentara koje je dobio, a jedan pratitelj je šaljivo primijetio i kako je druga slika fotošopirana.

Podsjetimo, Ivan i Korana, koji su u sretnoj vezi od 2012. godine, postali su roditelji u travnju prošle godine, a vijest o rođenju sina otkrili su tek nakon mjesec dana.

Oliver je na svijet stigao prije termina poroda, a Korana je o svemu progovorila na svojem Instagramu.

"Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se na kratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je, između ostalog, u podužem tekstu kojim je rasplakala mnoge.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene