Avanturistički odmor!

Naš nogometaš i njegova lijepa supruga dane poslije godišnjice braka provode na prestižnoj turističkoj destinaciji

Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 3 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 3 Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 3 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Ivan Rakitić i Raquel Mauri Raquel Mauri - 4 Raquel Mauri - 3 Raquel Mauri - 2 Raquel Mauri +0 Ivan Rakitić i Raquel Mauri Galerija

Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri pokazali su avanturistički duh i otkrili što rade na odmoru u Dubaiju.

Naš nogometaš Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri uživaju na odmoru u Dubaiju, a na Instagramu su podijelili svoj avanturistički duh i pokazali kako provode vrijeme na moru.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

Ivan i Raquel iskušali su se u vožnji jet-skijem, a spektakularne fotografije podijelili su sa svojim pratiteljima.

I dok su u komentarima prevladavali španjolski komplimenti, našao se i poneki na hrvatskom jeziku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

''Predivni ste!'', ''Pozdrav iz Ogulina!'' pisali su pratitelji.

Jedan se čak našalio i na tablicu koja se nalazila na jet-skiju sa slovima ''DJ'' pa ih je pratitelj usporedio s jednim hrvatskim gradom.

''Vidi Dubai, a đakovačke tablice!''

Nogometaš i lijepa Raquel nedavno su proslavili i sedmu godišnjicu braka, a Rakitić je tom prilikom objavio njihovu zajedničku fotografiju i čestitao supruzi.
Raquel i Ivan su se upoznali 2011. godine u Sevilli kada je naš nogometaš potpisao ugovor za istoimeni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometnom asu, no navodno je njegove pozive za izlazak odbila čak 20 puta. To ga nije obeshrabrilo pa je u kafić u kojem je radila dolazio svaki dan.

Par se vjenčao 2013. godine, a u lipnju 2015. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali. Roditelji su dvije kćeri Althee i Adare koje su dobili kao krune svoje ljubavi.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp Johnny Depp Johnny Depp Johnny Depp i Kate Moss +20 Johnny Depp Zanimljivosti Deppu nude čak 300 milijuna dolara da se vrati ulozi koja ga je obilježila: ''Nadaju se da će im oprostiti!''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - 1 Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 3 Lana Klingor Mihić - 5 +4 Lana Klingor Mihić Celebrity Lana Klingor ponosno pokazala tijelo u badiću i potaknula lavinu pozitivnih reakcija: "Ženo, kapa do poda!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene