na red stigao i Tony

Poznati menadžer otkrio što misli o Cetinskom: "U zadnjih 25 godina..."

Ivan Bubalo, Tony Cetinski (FOTO: Facebook, Pixsell) Ivan Bubalo, Tony Cetinski (FOTO: Facebook, Pixsell)

Ivan Bubalo nakon duže stanke ponovno se oglasio. Ovog puta otkrio je svoje mišljenje o Tonyju Cetinskom.

Ivan Bubalo ne miruje. Nakon poduže stanke splitski menadžer ponovno se oglasio i otkrio svoje mišljenje o Tonyju Cetinskom.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski publika pjevala umjesto njega Cetinski pao na bini u Beogradu pa zabrinuo fanove, kolege su mu pohitale u pomoć, nezgoda je snimljena!

Za razliku od mnogih estradnjaka kojima je uputio žestoke kritike, Tonyja Cetinskog obasuo je komplimentima. "Evo mene opet. Ja tako mislim, ja to znam. Tony Cetinski je broj 1. Za njega nije trebalo puno misliti. U zadnjih 25 godina uvijek među prva tri i sljedećih 25... Uvijek će biti među prva tri", napisao je Bubalo na svom Facebooku.

Inače, njegove objave na društvenim mrežama često su bile pune kritika o domaćim glazbenicima. Bez dlake na jeziku opleo je po mnogim estradnjacima. Hvalio je tek rijetke, kao primjerice svoju sugrađanku Severinu, a sada je na red stigao i Tony koji je Bubala svojom karijerom i pjesmama očito jako impresionirao. To ne vrijedi za Ninu Badrić po kojoj je pošteno opleo, a lijepih riječi nije imao ni za Mirelu Priselac Remi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene