Novi početak

Iva Majoli planira budućnost - seli u Tursku s dečkom?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naša poznata tenisačica Iva Majoli ipak je našla sreću u ljubavi, a da se stvar ozbiljna pokazuje i to da je novi dečko Siniša Žanetić već upoznao njezinu kćer.

Ivi Majoli nije dugo trebalo da pokaže javnosti koliko je zaljubljena. Ona i njezin novi dečko, 46-godišnji ekonimist iz Splita, izgleda planiraju zajedničku budućnost.

Pogledaj i ovo Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: AFP) Moćno društvo Mračna prošlost žene slavne tenisačice: Smrt sina, čudno ubojstvo nastranog muža, nepoznat otac kćeri

On je već upoznao i Ivinu kćer Miu, a zajedno su viđeni i na na tribinama igrališta u Dubravi gdje su pratili košarkaški turnir, a zajedno su dali i potporu Milanu Bandiću prije prvog kruga lokalnih izbora.

>> 'Sramežljivi' i zaljubljeni: Iva Majoli pokazala novog 46-godišnjeg dečka!

Zaljubljena bivša tenisačica ima i nove planove. Story piše da se planira preseliti u Tursku zbog novih poslovnih ponuda, zajedno s kćerkicom Miom. Priča se i kako Siniša razmatra nove poslovne ponude u egzotičnoj Turskoj, no on za sad nije htio ništa komentirati.

Prvo prijateljstvo, a onda i ljubav

35-godišnja Iva i 46-godišnji Siniša već se dugo poznaju, a njihova se ljubav rodila nakon što je bivša tenisačica prekinula vezu s crnogorskim poduzetnikom.

Siniša je već bio u braku s američkom slikaricom s kojom ima sina Dantea, a bio je i na Fatalni Siniša razveden je od američke slikarice Robbie Nicole s kojom ima sina Dantea, a bio je i među uzvanicima na vjenčanju Ive i Stipe Marića.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene