Trbuščić na vidiku

Zanosna Hrvatica godinama je tajila svoj ljubavni život, no sreću jer je trudna ne može sakriti

Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) +1 Iva Jerković (Foto: Instagram) Galerija

Lijepa Iva Jerković pokazala je kako izgleda njezin trudnički trbuščić.

Nakon nagađanja i šuškanja, stigla je i prva potvrda vijesti da je Iva Jerković trudna. Ljepotica je na svom Instagramu objavila InstaStory na kojem je u prvom planu njezin trudnički trbuščić. 

Pogledaj i ovo Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Nikad sretnija! Nestvarno lijepa Hrvatica svima je priznala trudnoću, no trbuščić i dalje skriva crnom odjećom

Lijepa Iva pozirala je u centru Zagreba u širokoj majici s kapuljačom ispod koje se nazirao poveći trbuh, a u opisu fotke piše "Ljubav najveća..."

Iva prinovu očekuje s poduzetnikom Josipom Antićem, a riječ je navodno o curici. O njihovoj vezi šuška se već 15-ak godina, no Iva je nikad nije potvrdila u javnosti. Ipak, par se zajedno pojavio na svadbi bivše novinarke Magdalene Balenović kojoj je bila kuma, a to je bilo slučajno otkriveno na fotkama Marka Grubnića.

"Istina je da je Iva trudna sa svojim dugogodišnjim partnerom Josipom Antićem. Vijest o trudnoći razveselila je i njih i njihove bližnje. Par čeka curicu, a Iva se jako veseli novoj majčinskoj ulozi u svom životu", otkrila je bliska prijateljica buduće mame Ive. 

Nakon manekenske karijere ljepotica je vrlo uspješno zaplivala u beauty vodama sa svojim kozmetičkim salonom, a za nekoliko mjeseci čeka ju najvažnija životna uloga - ona majčinska.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) +8 Ivana Knoll (Foto: Instagram) Celebrity Brutalno dobra guza naše najpoznatije navijačice zapalila Instagram: "Ženo, ti goriš!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene