''Mislim, gori Instagram''

Iva Jerković u pripijenoj haljini pokazala zašto je zovu najljepšom Hrvaticom: "Jesi ok?''

Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar) +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Galerija

Iva Jerković objavila je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj pozira u uskoj haljini s dekolteom pa zaradila tisuće lajkova.

Naša bivša manekenka i poduzetnica Iva Jerković oduševila je svoje pratitelje na profilu na Instagramu najnovijom fotografijom koju je s njima podijelila.

Pogledaj i ovo Iva Jerković Dijele ime i prezime Jedna od najljepših domaćih glumica osvrnula se na svoj brak s bivšim suprugom Natalije Price, ali i usporedbe s dobro poznatom imenjakinjom: "Što stvarno, i jedna i druga?"

40-godišnja Iva na njoj pozira u pripijenoj crnoj haljini dubokog dekoltea, u kojoj je do izražaja došla njezina vitka linija, a sve je začinila glamuroznom šminkom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic)

"Jesi ok? Mislim gori Instagram", "Wow, predivna", "Ljepotica", "Neopisivo predivna", "Savršeno, sve pohvale", "Kakav komad", "Prekrasan outfit", "Slatka", "Top ljepotica", "Wow, wow, wow, najljepša", neki su od komplimenata koje je dobila u komentarima.

Iva je prije dvije godine postala majka djevojčice Rine Ami, koju je dobila s poduzetnikom Josipom Antićem, nakon čega se povukla iz javnog života i posvetila onom obiteljskom.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 +1 Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela podijelila znakovitu poruku nakon vijesti da Grašo i Hana čekaju prinovu: "Kakav bi to svijet bio..."

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene