Sve otkrio

'Išao sam kod voodoo svećenika po savjete samo da se spasim zatvora'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mike Tyson nedavno je napisao biografiju, a ovih dana cure detalji iz knjige koja se uskoro treba pojaviti u prodaji.

Mike Tyson otkrio je da je posjetio voodoo svećenika kako bi se spasio od zatvora zbog silovanja 18-godišnje Desiree Washington.

Pogledaj i ovo Ines de Ramon - 1 paparazzi sve snimili Brad Pitt ostvario je pravnu pobjedu nad Angelinom Jolie, a evo što je radila njegova 30 godina mlađa djevojka nakon presude!

'Znao sam da se radi o prevari, ali sam svejedno posjetio voodoo svećenika koji mi je rekao da uđem u sudnicu s golubom i jajem. Osim toga, voodoo svećenik mi je rekao da ću izbjeći zatvor ako se pomokrim na 500 dolara i to ostavim ispod svog kreveta tri dana', napisao je u biografiji.

>> 'Kad sam uhvatio drogiranog Brada Pitta sa svojom ženom, molio me da ga ne pretučem'

'Skoro sam povjerovao da će mi upaliti jer sam se osjećao nepobjedivo. Bio sam najmlađi prvak u teškoj kategoriji u povijesti boksa', rekao je Tyson, ali je 1992. godine svejedno završio u zatvoru 3 godine.

Priznao je i kako mu je to vrijeme iza rešetaka spasilo život. Otkrio je kako je prije toga živio prilično razvratno, a život prije slave bio mu je prilično gorak.

Naime, čovjek za kojeg je vjerovao da mu je otac zapravo je bio majčin svodnik, a osim što se bavila prostitucijom Lorna Mae Tyson imala je i problema s alkoholom. Boksač je zbog toga od ranih dana bio sklon delikventnom ponašanju i krađama.

Ipak, kad je shvatio da želi postati boksač pa u tome i uspio, bio je toliko sretan da svoj pojas šampiona ponekad nije skidao ni kad je išao na spavanje. 'Nekad bih se čak skinuo gol i vodio ljubav s djevojkom dok mi je pojas bio oko struka', otkrio je Tyson u biografiji.

Podsjetimo, Tyson je u knjizi otkrio i kako ga je bivša supruga Robin Givens prevarila s Bradom Pittom, a on je to saznao tako što ih je uhvatio skupa. Tad je otkrio i da ga je Brad Pitt molio da ga ne ubije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene