promijenila izgled

Nekad su je zvali seks-ikonom, a danas se zbog brojnih operacija skriva iza tamnih naočala

Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) afp 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Monica Bellucci (Foto: AFP) Galerija

Isabelle Adjani prije devet godina LA Times proglasio je najljepšom glumicom u povijesti.

Revija modne kuće Chanel u Parizu privukla je brojna poznata lica, a među njima se našla i glumica Isabelle Adjani, koja je sjedila u prvom redu.

Francusku je glumicu LA Times prije devet godina proglasio najljepšom glumicom u povijesti, a takvu titulu nije lako nositi. Isabelle nije odoljela plastičnim operacijama, a brojni njezini obožavatelji pitaju se zbog čega se uopće odlučila ići pod nož.

Glumica je često odlazila na plastične operacije, a one su joj izmijenile lice od onoga kakvo je bilo u vrijeme najveće popularnosti. 64-godišnja Isabelle tijekom karijere glumila je u više od 30 filmova, a bila je nominirana i za prestižnu filmsku nagradu Oscar.

Adjani drži rekord u najvećem broju osvojenih nagrada César za najbolju glumicu, vlasnica je njih čak pet. Nagrađena je za uloge u filmovima "Possession", "L'été Meurtrier", "Camille Claudel", "La Reine Margot" i "La journée de la jupe".

Medije je punila i vijestima o svojim vezama.

Daniel Day-Lewis i glumica u vezi su bili od 1989. do 1995. godine, a on je otišao prije nego što se rodio njihov sin Gabriel-Kane Day-Lewis. Kasnije je bila zaručena za popularnog glazbenika Jean-Michel Jarrea, a par je raskinuo 2004. godine.

Francuska glumica izgledom neodoljivo podsjeća na Monicu Bellucci, s kojom je često mijenjaju. 

Zvijezda serije Drugo ime ljubavi Elizabeta Brodić otkrila intimnu tajnu! I Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene