Uvijek jedno uz drugo

Najveća podrška Marka Livaje: Njegova Iris nije skrivala sreću i ponos dok je on primao nagradu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zaručnica Marka Livaje bila je uz njega dok je primao nagradu za najboljeg igrača Prve lige HNL-a, a bivša manekenka zablistala je u jednostavnoj crnoj kombinaciji.

Hajdukov nogometaš Marko Livaja ovih je dana dobio posebnu nogometnu nagradu, a u Splitu je preuzeo trofej Kapetani biraju za najboljeg igrača Prve lige HNL-a za 2021. godinu.

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja danas je posvećena obitelji Iris Livaja zbog 14 godina mlađeg Marka odrekla se manekenske karijere, a evo kako je izgledala dok je još vladala modnim pistama!

Uz njega je na dodjeli nagrade bila njegova 14 godina starija zaručnica, bivša manekenka Iris Rajčić, koja je njegova najveća podrška. Slavni par zablistao je pred fotografima u jednostavnim elegantnim kombinacijama, a svi su primijetili koliko su bliski. Iris je na sebi imala pripijenu crnu haljinu, koju je kombinirala uz Livajino crno odijelo.

28-godišnji nogometaš inače je i prvi Hajdukovac koji je dobio ovu nagradu, a osim što mu ruže cvjetaju na poslovnom polju, ništa drugačije nije ni u njegovu privatnom životu.

Iris je s Markom u veljači ove godine dobila sina Lorenza, a 2016. su postali roditelji kćeri Elizabet. Zajedno su od 2014., a Rajčić je prije njega bila s Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem.

Inače, Iris se na svojim društvenim mrežama nedavno pohvalila golom koji je na utakmici na Maksimiru protiv Dinama zabio upravo njezin Marko.

"Bravo ljubavi! Prvi put na Maksimiru i eto ti na", napisala je u opisu objave, a u komentarima su je mnogi navijači Hajduka prozvali novom kraljicom Torcide i zahvalili joj se na njezinu doprinosu splitskom klubu. Mnogi su upravo Iris pripisali zasluge za Livajin ostanak u Hajduku ovo ljeto.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 TLZP: Lana Klingor Mihić kao Kasandra Celebrity Kasandra se posljednji put u javnosti pojavila 2007., ali prošle godine se oglasila da bi se javila kolegici

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Šušnjara Josip Šušnjara Josip Šušnjara Josip Šušnjara +22 Josip Šušnjara Celebrity Ovaj nadareni dječak za finale je pripremio posebnu priču, na poruku koju je poslao roditelji su posebno ponosni!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene