Drastičan potez

Kći nekadašnjeg miljenika žena dugu smeđu kosu odrezala je do posljednjeg centimetra, jedva smo je prepoznali!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manekenka Iris Law na crvenom tepihu u Cannesu pojavila se s potpuno novim stilom, a umjesto duge smeđe kose pokazala je kratku plavu frizuru.

20-godišnja Iris Law jedno je od šestero djece poznatog preljubnika Judea Lawa (48), a manekenka u usponu ovoga se tjedna pojavila u Cannesu kako bi upravo tamo pokazala svoj novi stil. Svoju prepoznatljivu dugu smeđu kosu obojila je u plavo i odrezala do posljednjeg centimetra.

Pogledaj i ovo showbuzz naslijedila dobre gene Ona je kći nekadašnjeg miljenika žena koji je sve zgrozio svojim aferama, a uzdahe mami golišavim fotkama

Na crvenom tepihu filmskog festivala pojavila se u dugačkoj bijeloj haljini, a eleganciju je naglasila bisernim naušnicama i cipelama na visoku petu.

Inače, Iris je jedno od troje djece koje je Jude dobio s bivšom suprugom, glumicom Sadie Frost (55), s kojom je bio u braku od 1997. do 2003. Bivši supružnici imaju nju te sinove Raffa (24) i Rudyja (18) i obojica se bave glumom.

Iris je svojedobno otkrila kako je biti kći poznatih glumaca. "Moj je otac zaista bio mlad. On i mama su do 30. godine dobili troje djece, a često sam ih pitala zašto su se požurili sa svime", rekla je manekenka te je dodala kako su joj roditelji oduvijek bili obični i ništa posebno nije imala drugačije od svojih kolega iz škole.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene