Prve fotke poslije prekida

Evo kamo se ruska ljepotica zaputila nakon što je okončala vezu s partnerom za kojeg se šuškalo da ju vara!

Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +2 Irina Shayk (Foto: Getty Images) Galerija

Irina Shayk je nakon prekida s Bradleyjem Cooperom odlučila otići u salon za uljepšavanje.

Ruska manekenka Irina Shayk ne želi dopustiti da joj prekid veze s glumcem Bradleyjem Cooperom uništi dobro raspoloženje i izbriše osmijeh s lica pa se sama potrudila da to toga ne dođe.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Instagram) Veliki obrat! Mjesecima se šuškalo da vara djevojku s pjevačicom, a sada se pojavilo i novo ime

Naime, nakon što su svjetski mediji prenijeli vijest kako je 4-godišnjoj ljubavi, jednog od najljepših holivudskih parova došao kraj, 33-godišnja Irina je baš poput obične djevojke pošla na mjesto gdje joj u tren oka mogu uljepšati i popraviti dan. Točnije, odlučila je poći u salon za uljepšavanje gdje je snimljena dobrog rasploženja i osmijehom na licu dok je pričala na mobitel, dok je pogled skrivala iza sunčanih naočala.

I dok se Irina opuštala u salonu, Bradley je snimljen u društvu muškog prijatelja, ali vidno lošijeg raspoloženja od bivše djevojke. Mrki izraz lica pokušao je sakriti iza kape. 

Neimenovani je izvor za E! izjavio kako jer par koji je bio zajedno od 2015. godine, odlučio kako je najbolje da svatko nastavi svojem putem, posebice zbog dobrobiti njihove dvogodišnje kćeri Lee De Seine.

"Stvari između njih dvoje kao da su se na tren počele popravljati ali shvatili su kako se nalaze na istom mjestu, pitajući se što je za njih kao par najbolje. Željeli su ostati zajedno zbog kćeri ali oboje su bili nesretni", izjavio je izvor.

Prije nego su donijeli konačnu odluku o prekidu proveli su odvojeno jedno kratko vrijeme kako bi pokušali shvatiti i dokučiti kako dalje. 

Nakon što su prekinuli društvene mreže zapalile su se od predviđanja i nagađanja kako će glumac sada konačno završiti u naručju Lady Gage, nakon svih glasina koje su kružile o njihovoj navodnoj aferi proteklih nekoliko mjeseci.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene