Nikad ljepša!

Procvjetala nakon prekida s bivšim koji je bio upleten u preljubničku aferu

Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Instagram) Irina Shayk (Foto: Instagram) Irina Shayk (Foto: Instagram) Irina Shayk i Lea (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Lea (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Instagram) +0 Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Galerija

Irina Shayk uživala je u izlasku s prijateljima na Ibizi.

Trenutno najpoznatija ruska manekenka 33-godišnja Irina Shayk izgledala je senzacionalno prilikom večernjeg izlaska s prijateljima na Ibizi gdje trenutno boravi.

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Treća šansa? Šuškalo se da ljubi rastavljenog nogometaša, a svjetski slavna manekenka sada je viđena u zagrljaju bivšeg supruga!

U kompletu s kratkim topićem koji je odavao pogled na ravan trbuh i dekolte te širokim trapez hlačama izgledala je u potpunosti zanosno, kao da je zaboravila sve brige s bivšim partnerom Bradlyjem Cooperom s kojim ima i 2-godišnju kći Leu De Seine.

Par je nedavno prekinuo 4-godišnju vezu nakon što su naslovnice svjetskih medija prenosile Bradleyjevu navodnu aferu s pjevačicom i glumicom Lady Gagom.

No to je sve iza nje, pa lijepa Ruskinja osim s prijateljima, u odmoru uživa i s majkom Olgom Shaykhlislamovom i malenom Leom, s kojima vrijeme najradije provodi ploveći jahtom i na plaži.

Nakon prekida veze s Bradleyjem Irina se posvetila poslu, a mnogi su pomislili kako je utjehu brzo pronašla u novom muškarcu u čijem je zagrljaju uhvaćena, no ispostavilo se kako se radi o njezinu prijatelju Alecu Maxwellu, inače kreativnom direktoru britanskog Voguea. 

U nedavnom je intervjuu prvi put progovorila o svojim osjećajima i njihovom prekidu. Izjavila je da unatoč tom lošem iskustvu i dalje vjeruje u mogućnost da će se jednog dana udati te da ju ništa neće udaljiti od te želje.

"Vjerujem li u brak? Da, naravno. Ja nisam tip osobe koja bi bila protiv takvog nečega", zaključila je ljepotica.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Getty) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Getty) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) +4 Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Celebrity Njihovu braku svi se čude, ali nisu ih uzdrmali ni zlobni komentari na račun razlike u godinama

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene