Dobro se provodi

Uskoro bivša Pecina supruga ne skida široki osmijeh s lica, a pozirala je u zanimljivom društvu!

Irena Pecotić Irena Pecotić Irena Pecotić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić Irena Pecotić Irena Pecotić Irena Pecotić Irena Pecotić Irena Pecotić - 3 Irena Pecotić - 1 Silvia Dvornik i Irena Pecotić Marko i Irena Pecotić - 1 Marko i Irena Pecotić - 2 +19 Marko i Irena Pecotić - 3 Galerija

Irena Pecotić se pojavila na koncertu Doris Dragović u splitskoj Spaladium Areni na kojem se pojavila sjajno raspoložena.

Uskoro bivša supruga splitskog pjevača Marka Pecotića Pece, Irena Pecotić nije htjela propustiti koncert Doris Dragović u Spaladium Areni, na kojem nije skidala osmijeh s lica.

Pogledaj i ovo Irena Pecotić - 2 Baš blista! Bivša Pecina žena izbacila duge gole noge u prvi plan, pogledajte fotke zbog kojih joj pišu da je prelijepa!

Irena je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s akreditacijom za koncert, a sve je posebno zaintrigirala i fotografija na kojoj nasmiješena pozira u društvu nepoznatog muškarca.

Irena zasad nije puno komentirala razvod od supruga Marka i njegovu novu vezu sa Silvijom Dvornik zbog koje se odlučio razvesti, ali na društvenim mrežama pokazuje da kroz sve prolazi s osmijehom i uz veliku podršku bliskih ljudi. Na upit Slobodne Dalmacije dala je kratak komentar, samo je kratko poručila: "Iskreno, stvarno bih to preskočila!"

Od tada je na svojim društvenim mrežama je objavila nekoliko svojih nasmiješenih fotografija, a pokazala je i da ima veliku podršku bliskih ljudi.

Marko i Irena u braku su bili 17 godina i zajedno imaju dvojicu sinova , a vijest o njihovu razvodu šokirala je javnost.

"Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo okej, cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti", potvrdio je pjevač za Slobodnu Dalmaciju.

Marko je svoju karijeru izgradio kao član Četiri tenora, a ranije je bio i član grupe Iskon. Međutim, već neko vrijeme Peco gradi svoju samostalnu karijeru te nastupa na raznim vjenčanjima i događanjima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 4 Hana Huljić - 2 Hana Huljić - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 8 +25 Hana Huljić i Petar Grašo - 7 Celebrity Hana Huljić na Instagramu podijelila presretnu vijest, a svima je u oči upao jedan detalj koji je dosad skrivala

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i Emma Hemig Demi Moore Demi Moore Demi Moore +10 Demi Moore - 10 Zanimljivosti Slavna ljepotica proslavila 60. rođendan, prve čestitke dobila od žene s kojom je njen bivši pronašao novu sreću!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene